2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045388 بازدید | 684464 پست
عزیزم چونکه خودت رو از این آرزو دور میبینی، همش استرس داری، از خواسته ات دور دورتر میشی. باید توکلت ...

بله درسته 😘 ب انرژی مثبت خیلی معتقدم. ولی وقتی مشکلات خیلی بزرگ و جدی هست، استرس نتیجه ی کار هم بخشی از کاره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله تا ظهر آماده س.فدات بشم‌من.چرا اعصابت خورده؟.ان شاالله که منم مثبت بشم.دل تو دلم‌نیست.مرسی ...

وای چقدر دیر؟؟

من هم دل به دلم نیست تا جوابت بیاد⚘

صد تا صلوات نیت کردم برات

عزیزم دلم قدم دختر گلت مبااااااارک 💓💓💓💓 انشاالله حال جفتتون خوب باشه 🌷🌷 هر وقت تونستی بیا از ...

سلام خوبی گل دخترت خوبه؟

لیانا من دو روز پیش کمر درد پری شدید گرفته بودم دو روز طول کشید خیلی ترسیده بودم 

البته از دیروز خوبم ولی خیلی ترسیدم نکنه اتفاقی افتاده  😣😣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم اصلا به هیچ وجه سر خود نخوریا ببین مشایخی کاملا حواسش هست چی بده چی نده، همه چی رو بسپار به ...

نه عزیزدلم سرخود نمیخورم

قربونه مهربونی و معرفتت ک با جزییات بهم گفتی😘😘

انشالله شما و خونوادت همیشه سلامت و شاد باشید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان سلام روزتون بخیر من یه سوال دارم با توجه به اینکه اعلام کردن موج سوم کرونا هست ماها که میخوای ...

سمر جون اولا انشالله به خیر و خوشی. دوم اینکه میری و میای مراقبت کن، ماسک و شیلد ترجیحا و سوم اینکه از همه قبل پانکچر تست کرونا میگیرن، اگر کسی مثبت یا حتی مشکوک بشه سیکلش رو کنسل میکنن. اینجوری به شدت درصد ابتلا تو اتاق عمل و بخش میاد پایین عزیزم. کرونا که معلوم نیست تا کی هست اونم با اینهمه تدبیر!!! پس تا جاییکه میشه کارات رو عقب ننداز فقط مراقبت هات رو چند برابر کن و توکل کن به خدا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چراعزیزم برای منو سه روزه فریز کردن بعد، قبل انتقال گذاشتن بلاست شد وپی جی دی کردن 

عزیزم بهت نگفتن چرا اینکارو میکنن؟ خب چرا همون موقع این مراحلو نجام ندادن؟

سلام لیلا جان دیروز تلفنی بهم گفتن جنین تشکیل شده ولی گفتن تعداد و گریدشون رو حضوری میگن حالا فردا ...

عزیزم قراره فرش انتقال بدی؟

میشه برا منم دعا کنی    

آره عزیزم با جون و دل اگه قابل باشم و لایق باشم. عزیزم تو چه مرحله ای هستی؟ نی نی های تو هم روزی که بهم خبر خوش بدی، پاپوش براشون میگیرم کادو و برات میفرستم عزیزم

عزیزم مام ۵ شنبه ها پانکچر نمیکنن ؟؟؟؟

هر روزی که لازم باشه قاعدتا پانکچر میکنن. اگه اشتباه نکنم یه نفرو تو مطب دیدم جمعه پانکچر شده بود

برای دوستانی که همسرشون مورفو ضعیف دارن چندتا توصیه دارم که برای ما خیلیییی عالی بود اول بگم که دفع ...

عزیزم بعضی وقتا مشکل ارثیه و با این رژیم ها یه درصد خیلی کمی تغییر میکنه.. خداروشکر برای شما ژنتیکی نبوده.

همسر منم رژیم رو کاملا رعایت میکنه ولی خرنوب نخورد و بجاش ژل رویال مصرف کرد چون شنیده بودم برای خیلیا خرنوب عالیه و برای عده ای نتیجه عکس داره. بخاطر همین مصرف ژل و خرنوب رو همزمان انجام ندادیم ک بهتر متوجه ی تاثیرش بشیم.