2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم یکشنبه دوشنبه چهارشنبه  نه بدون نوبت نمیشه رفت راه نمیده

ممنون عزیزم.بله درسته. ایمیلی تونستم وقت بگیرم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام روزتون بخیر من یه سوال دارم با توجه به اینکه اعلام کردن موج سوم کرونا هست ماها که میخوایم پانکچر کنیم چکار باید کنیم ایا ریسکش بالاست الان اینجا کسی هست که تا هفته آینده بخواد پانکچر بشه؟من خیلی نگرانم

در اندک من تویی فراوان یارب..
کی جوابش میاد؟ امروز حسابی عصبانیم و اعصابم خورده، از صبح دارم دعا میکنم جواب تو مثبت بشه و آب رو آت ...

ان شاالله تا ظهر آماده س.فدات بشم‌من.چرا اعصابت خورده؟.ان شاالله که منم مثبت بشم.دل تو دلم‌نیست.مرسی که دعا میکنی برام.  

خدایا شکرت  
ان شاالله تا ظهر آماده س.فدات بشم‌من.چرا اعصابت خورده؟.ان شاالله که منم مثبت بشم.دل تو دلم‌نیست.مرسی ...

فدااات عزیزم. مثبت بشی نی نی یا نی نی هات کلاه بافتنی زمستونی گوگولی پیشم کادو دارن. میخرم هر جا بگی برات میفرستم

هیچی عزیزم گیر و گور کاری!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدااات عزیزم. مثبت بشی نی نی یا نی نی هات کلاه بافتنی زمستونی گوگولی پیشم کادو دارن. میخرم هر جا بگی ...

عزیزم مام ۵ شنبه ها پانکچر نمیکنن ؟؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
امروز روز ششم هستم تازه.ولی دیگه یادم رفته انتقال داشتم هیچ حس و حالی ندارم☹

اره من هم از روز پنجم‌تقریبا هییچ علایم و حس و حالی نداشتم..

فقط امروز یک لک بینی خیلی کمرنگ و کوچیک دیدم و کمردرد که کلا از صبح دراز کشیدم از ترس😁