2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
چه خوب بودن ...برا من کوچیکتر بودن ...هنوز ملوم نیس فردا یازده پریمه ...ببینیم خدا چی میخاد دیگه

ایشالا کلی تخمک خوب برات میشه استرس نگیر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم چرا ساختار علمی نداره!!! اون آزمایش آرایش مولکول های آب رو ندیدی؟؟ چه قدر محیط روی آرایش مو ...

ممنون عزيزدلم با حرفات كمي آروم شدم ولي حتما پيش مشاور هم ميرم 

@زینبی_بابا    

زینب جان یه اتفاق افتاده خیلی نگران شدم 

من تبخال زده لبم و فردا انتقال دارم استرس گرفتم خیلی بده؟؟

به نظرتون قرص آسیکلوویور بخورم یا پمادشو بزنم یا هیچ کدوم؟؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان من آمپول سوپرفکت میزنم امروز پری شدم و خیلی درد دارم اگه شیاف دیفلوفناک بزارم مشکلی داره؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت،نه برای خودمم خوب و زود گذشت،سلامت باشی،من ۳۸ هفته م امروز کامل شد،  آب دور جنین خیلی کم ...

عزیزم دلم قدم دختر گلت مبااااااارک 💓💓💓💓

انشاالله حال جفتتون خوب باشه 🌷🌷

هر وقت تونستی بیا از خودت خبر بده 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ن عزیزم احتمالا هفته آینده انتقال میده برام فعلا دارم دارو میخورم

بسلامتی، سعی کن اصلا بهش فکر نکنی، رحمت رو گرم مگه دار، بِه رو کمپوت کن بخور نادری گیرت میاد، آواکادو،لوبیا فاستونی، کمپوت آناناس روزی یک ورق بخور،یک روز قبل از انتقال و روز انتقال یک ق چایخوری نشاسته توی آب سرد حل کن و بخور، بعد از انتقال هم همینجور، برنج، ماکارونی،سیب زمینی، چیزای نشاسته دار عالیه برای بعد از انتقال. بادوم درختی رو بخیسون پوستش رو بکن بخور، روزانه بیست تا سی تا دونه، بادوم سلنیوم داره،عالیه. مهمتر از همه اینکه استرس نداشته باشی.

درخواست دوستی واست فرستادم دوس داشتی تایید کن.

ان شاالله موفق باشی عزیزم.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
سلام عزیزم.خوبم خداروشکر.من آزمایشم فرداس.توکل به خدا.ببینم چی میشه.گاهی زیر شکم یا دور ناف درد دارم ...

ای جااان بسلامتی فدات شم 

مطمئنم مامان شدی عزیزم😍😍😍👶👶👶🦄🦄🦄🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪