2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اف اس اچم همیشه ۹ یا ۱۰ بود.یبار ۲۰ شد ! آکنوکل خوردم شد ۵ بعد از اون بالا نرفته کدوم مرکز خوبه که ...

شما کدوم شهری عزیزم ؟ببین من رویان میرم ،ذخیره خودم هم تقریبا کمه ،۲۷ سالمه ،ماه پیش که رویان بودم یه خانم ۲۴ ساله با ذخیره 4/ اومده بود برای میکرو که دکتر بهش گفته بود که حتی اگر ۴ تا تخمک داشته باشی ولی باکیفیت هستن چون سنت پایینه ،به نظر من که فرصت رو از دست نده ،اگر تازه میکرو کردی ،فعلا اقدام طبیعی داشته باش ،چون تا چند ماه تاثیر داروها توی بدنت هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اینجا کسی بوده از سینال جواب گرفته باشه و باردار شده باشه؟؟؟ راسته میگن سینال تخمک پوچ میده؟ ...

عزيزم، فوليکول پوچ ميشه، تخمک از داخل فوليکول بيرون مياد، به من که گفتن28 تا تخمک داشتي، فقط هم سينال زدم

خخخ اره عزیزم همینوبگو, سری قبل که یک جنین داشتم ابنبار ببینم چی میشه ماه بعدچندتاجنین, یعنی میگی زی ...

آره گلی هر تعدادی شد خوبه همونا رو انتقال بده توکل به خدا

حالا خوبه فقط مکمل دارن این آقایون 🤭🤭🤭🤭

دوستان اینجا کسی بوده از سینال جواب گرفته باشه و باردار شده باشه؟؟؟ راسته میگن سینال تخمک پوچ میده؟ ...

من هر دو پانکچرم سینال داشتم بار اول 23تا تخمک 5تا جنین شد بار دوم 27تا تخمک 15تا جنین

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 ان شاء الله خدا دلت رو به زودی شاد کنه  و حالا که دکتر به نتیج ...

ممنونم عزیزم از پاسختون و همدردیتون🙏🙏

اینکه آیا به دلیل اینکه بچه در رحم من رشد میکنه روی روحیاتش و خلق و خوش موثره آیا زیر ساخت علمی داره؟ من رفرنسی برای این موضوع پیدا نمیکنم.

من آزمایش های ایمنی و انعقادی هم داده بودم.سه تا از فاکتور های ایمنی هم بالا بود و هم نظره دکتر پاکروش و هم نظره دکتر ایمونولوژ این بود که چون اون نقص کروموزومی هست بدن به صورت خودکار و طبیعی در صدد از بین بردن جنین بر میاد.به این معنا که نقص ایمنی وجود نداره و این عکس العمل طبیعی بدن هست که جنین با نقص کروموزومی رو حذف کنه.من و همسرم هیچ مشکلی نداشتیم و بعد دو سال طبیعی باردار نشدم و قبل از میکرو این آزمایش ها رو انجام دادم.باز هم اگر نظری دارید میشه بفرمایید.

عزیرم تخمک اهدایی معمولا سعی میکنن ظاهر اهدا کننده شبیه شما باشه تا نی نی به مامانشم شبیه بشه...تخمک ...

ممنون عزیزم

پنجاه درصد ژن ها مربوط به پدر میشه و پنجاه درصد مربوط به اهدا کننده ولی اینکه چقدر رشد در رحم میتونه تغییراتی ایجاد کنه رو دوست دارم بدونم .هر چند که تربیت هم خیلی موثره ولی بحث مسائل ژنتیکی هم هست.

عزیزم تخمک از لحاظ ژنتیکی تغییری نمیکنه ،ولی از نظر چهره  کسی رو انتخاب میکنن که به شما شباهت ز ...

خودم هم به مشاوره فکر کردم به نظرتون کدوم مرکز مشاوره بهتری می تونه بهم بده؟

یک نکته ی دیگر اینکه این مساله رو پیش همسرت خییلی عادی قلمداد کن و خیلی پیشش از قانون و وراثت و ژنتی ...

خیلی وقتها از بانک تخمک استفاده میشه که دونر قبلا تخمک رو داده.آیا اونها قبلا تست های مورد نظر شدن؟