2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
برای من هم سایاست ولی موز و سیب سیاه میشن🤔🤔

با عرض معذرت از همه دوستان بخاطر این پست که اینجا گذاشتم. و با اجازه از کاربر @عشق۱۱۰    که بهم لطف داشت و یه روز این توضیحات رو در کمال مهربونی و صبوری برام فرستاد
کیوی رو که فقط حلقه حلقه کردم گذاشتم رو شوفاژ البته نه خیلی نازک که مثل کاغد بشه بعد خشک شدن برای سیب شربت درست کردم دو تا لیمو بزرگ رو آبشو بگیر با یه دو لیوان آب و یه لیوان شکر بزار رو گاز ۵ دیقه بجوشه شکر برای اینه که طعم لیمو ترش نکنه سیبو لیمو هم برای اینکه رنگش تیره نشه مثل یه شربت آب لیموی زیادی شیرین درست کن آب لیموشم واسه من تقریبا نصف لیوان باید تازه باشه آبلیمو که تلخ نشه اندازه شکر دست خودته زده بود یه لیوان آب یه لیوان شکر من شکر کمتر زدم واسه پرتقال یه لیوان شکر یه لیوان آب بدون لیمو بزار بجوشه پرتقالای حلقه حلقه شده رو چند دیقه توش غلط بده بزار تو آبکش آبش رفت پهن کن رو شوفاژ منم دفعه اولم بود درست کردم فقط حواسم نبود سیبه زیادی خشک شد شهداشم صاف کردم چند بار استفاده کردم سری اولو جمع کردم باز به بعدی ها همون شهد رو زدم نریختمش دور

راستی عزیزم شربتت رو بزار کامل سرد شه بعد سیب یا پرتقال رو بزار توش من دفعه اول داغ بود موز گذاشتم توش خراب شد موزام ریختم دور 🙄موزم مثل سیبه دستور شربتش

فقط میوه های سفت بگیر رسیده و نرم نباشن که خشک شن زشت میشن

کیوی نیاز نداره به هیچی موز و سیب باید تو شربتش آبلیمو تازه بزنی که رنگشون تیره نشه پرتقال همون نصف نصف آب و شکر بزن آبلیمو نمیخواد پرتقال بعد خشک شدن تلخ میشه اگه نزنی

در کل بین همه میوه ها فکر کنم فقط همین سه تا میوه شربت بخوان میوه هایی که در مجاورت هوا سیاه میشن و پرتقال که تلخ میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من زنگ زدم کلینیک

پرسیدم: 

میتونم یه بسته جنینم رو ببرم کلینیک دیگه؟

گفتند:نه بخاطر کرونا هیچ جابجایی صورت نمیگیره در هیچ مرکزی!

شما خبر دارید؟بنظرتون درست میگن؟!

و اگر سونو گرافی برای سینه میشناسید بگید

تاحالا سونو دکتر حقیقت خواه و‌سایه و ابن سینا گفتند خوبه!

میخوام برای سینه تشخیصش خوب باشه!

@زینبی_بابا    

@زینبی_بابا    @تورک_آنا    سلام عزیزان من متاسفانه میکروم منفی شد و از او ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 ان شاء الله خدا دلت رو به زودی شاد کنه 

و حالا که دکتر به نتیجه اهدایی رسیده حتما قبول کن چون بالفرض هم اگر مادر بشی ممکنه بچه هم این مشکل رو پیدا کنه (البته من در این زمینه اطلاعات کافی ندارم از روی جمع بندی دکتر میگم) 

و بازم میگم خیلی ناراحتم این مشکل برای شما هست، در مورد اهدایی هم اگر تصمیم گرفتین به هیچ عنوان هییییییییییچ کس حتی مادر شما نباید خبر دار بشه، این یه راز بزرگ باید بمونه و دیگه اون بچه میشه بچه خود خودت، چون 9 ماه تو رحم خودت پرورشش دادی و تمام روحیات شما روی اون اثر میذاره 

از لحاظ علمی هم بدن اون بچه رو پس نمیزنه عزیزم و تو میکرو حتما حواسشون هست به این قضیه اگر لازم شد بهتون سرم ivig یا پردنیزولون میدن 

شما حتما باید آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بدی

شادن شوهرم منو خونه زندانی کرده اصصصلا اجازه نمیده برم بیرون دلم گرفته😭😭 کسی رو هم نمیتونم دعوت ک ...

وای ستاره جون که واقعا آقایون اکثرشون از اونور بوم میوفتن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها دوستم روز ۱۰ انتقاله، البته دیروز از داده بتاش مثبت شد، عصری لک قهوه ای دیده، لازمه شیاف یا ا ...

عزیزم اول باید دکترش رو پیدا کنه و زنگ بزنه اتاق زایمان بیمارستانی که دکترش کار میکنه و بپرسه اگر پیداش نکرد

باید آسپرين رو قطع کنه و فعالیتش رو کمتر کنه

نه اینکه استراحت مطلق باشه ها نه، چون ضرر داره، در حدی که غذا درست نکنه کافیه

فردا حتما زنگ بزنه مرکزشون 

دوز داروهاش هم دقیق بگن

خیالش هم راحت حال نی نی عالیه

بعدم بهش بگو مامان عجول یه کم زودتر آزمایش میدادی، دیر بوده روز 10🤣🤣🤣

@زینبی_بابا     سلام به نظرتون برای این ازمایش اسپرین بایدقطع کنم یانه شرایط خا ...

عزیزم یه کم بد خط نوشته کاش از مسئول آزمایشگاه بپرسی، اونا دست خط رو بهتر میتونن بخونن و اطلاعات بهتری دارن ولی فکر کنم باید یک هفته قبلش قطع کنی اگر درست خونده باشم

میوه استوایی کیلویی 190 تومن!! منم اتفاقا باید دستگاهش رو بخرم، گذاشتم جابجا که شدم بخرم اما نمیدونم ...

اره میگم خیلی گرونن توت فرنگی خشک230تومن و... منم زمان ای وی اف همش میخورم بایدبخرم. 

دوستمون گفت سایاداره ایرانیه راضیه قیمتشم زدم 850بود

من دلمونتی هم شنیدم خوبه اونم1300هست 

اف اس اچم همیشه ۹ یا ۱۰ بود.یبار ۲۰ شد ! آکنوکل خوردم شد ۵ بعد از اون بالا نرفته کدوم مرکز خوبه که ...

هزینه ها اکثرا مثل هم هست خیلی فرق زیادی نداره..

حالا بچه ها نظر بدهند شاید بهتر باشه.

من خودم مرکز امید تهران میرم ولی ظاهرا کمی نوبت دهیشون سخت شده.من راضی ام..

مراکز دیگه هم خوبند.

عزیزم اگر هنوز جنین داری نیازی نیست پانکچر بشی  همسرتون هم آگاهی بدین تا به جای ناز کردن از شم ...

خخخ اره عزیزم همینوبگو, سری قبل که یک جنین داشتم ابنبار ببینم چی میشه ماه بعدچندتاجنین, یعنی میگی زیادشدن دیگه نرم پانکچر؟ 

والله این همسرهاخیلی نازدارن ,همش میگه ازداروخوردن خسته شدم میگم چندبرابرتورومن میخورم که

سلام من بیچاره دیروز رفتم تهران امپولای ای وی افمو بگیرم سونو کرد گفت کیست داری یه هفته قبلشم سونو کرد مشکلی نداشتم ولی همون موقع بهم امپول سینافکت داد که همه چیمو بهم ریخت خدامیدونه چقد گریه کردم والله چقد دل بسته بودم این ماه پانکچر شم لعنت به شانس من....کسی مث من بوده؟