2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ببخشید عزیزم دیشب اصن یادم رفت جوابتو بدم، معمولا شبها ورق ورقشون میکنم میذارم دستگاه دیگه تا صبح آم ...

سلام صبح بخیر نه قربرنت این چه حرفیه, ممنون ازکمکت عالیه عزیزم مرسی لطف کردی منم اینبارایشالله میخرم راحت شم هی ازخریدخودشم گرون درمیادش والله

در مورد تخمک اهدایی صفحه ی بعد برا دوستمون توصیح دادم بخون... عزیزم دخیره تخمکت خیلی کمه.. ازمایشf ...

اف اس اچم همیشه ۹ یا ۱۰ بود.یبار ۲۰ شد ! آکنوکل خوردم شد ۵

بعد از اون بالا نرفته

کدوم مرکز خوبه که هزینشم خیلی بالا و فضایی نباشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام دوستای گلم میشه منوراهنمایی کنید؟ صلاحترین راه رونشونم بدین ممنونم. ...

نه عزیزم دوبار پانکچر نشو پشت هم...بدنت اذیت میشه ..همون یه بارو شو انتقال بده مامان میشی....همسرتم مطمئنا برای نی نی دوم و سوم خواستی دوباره بیاریش مطمئن باش با حرف زدن قبول میکنه...اصلاااا دوبار پش هم پانکچری خوب نیست

@زینبی_بابا    @تورک_آنا    سلام عزیزان من متاسفانه میکروم منفی شد و از او ...

عزیرم تخمک اهدایی معمولا سعی میکنن ظاهر اهدا کننده شبیه شما باشه تا نی نی به مامانشم شبیه بشه...تخمک اهدایی یعنی خصوصیات وراثت و ژنتیک رو از پدرش به ارث میبره ولی توی دل شما و اغوش شما بزرگ میشه...اصلا فکر این چیزا نباشه...اون از گوشت و خون تو هستش چون با تو بزرگ شده فقط از نظر ژنتیکی خصلتای پدرشو به ارث میبره...منظورم قیافه و ایناس...اخلاق و هوشو این چیزا هم اکتسابیه تا حد زیادی و ژنتیک دخالتی نداره پس نگران اخلاقش نباش که همه اش دسته خودته

اره درست شنیدی عزیزم. چشم حتمامیریم میدم. برای من سرم ای وی ای جی ننوشتن فقط امپول انوکساپارین.  ...

عزیزم دی ان ای به هیچ وجه تغییر نمیکنه!!!کی گفته با تغذیه از طریق خون مادر تغییر میکنه؟!!! یا خدا😶😶

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف کردی وای که چقدرناقصه ازمایشات من این دکترااخر حرص میدن

عزیزم اصلا نیاز نیست این قدر حرص بخوری، من گفتم اگر دوست داری همون ها رو انجام بده، اگر نه که همش زیادی هم هست

منم دو سال پیش اشتباه کردم جو گیر شدم انجام دادم، یک میلیون و 400 هم هزینه کردم اما چون بیمه تکمیلی بودم خیلی برام سنگین نشد

@زینبی_بابا     سلام دوستای گلم میشه منوراهنمایی کنید؟ صلاحترین راه رونشونم بدین ممنونم. ...

عزیزم اگر هنوز جنین داری نیازی نیست پانکچر بشی 

همسرتون هم آگاهی بدین تا به جای ناز کردن از شما حمایت کنه😁😁😁😁 والا دارو و آمپول و عوارضش برای ماست اونا فقط منت میذارن نمونه میدن

🤣🤣🤣🤣🤣

سلام صبح بخیر نه قربرنت این چه حرفیه, ممنون ازکمکت عالیه عزیزم مرسی لطف کردی منم اینبارایشالله میخرم ...

میوه استوایی کیلویی 190 تومن!! منم اتفاقا باید دستگاهش رو بخرم، گذاشتم جابجا که شدم بخرم اما نمیدونم چه برندی خوبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم