2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684449 پست
عزیزدلم یادمه قبل از عید بود چقدر خوشحال بودی و ما هم با خوشحالیت شاد شدیم💋💐

قربونت عزیزم،  من الان بقیه پست هایی که با دوستان داشتید خوندم،  من اولش فکر کردم منظورتون اینه که شش ماه یا یکسال صبر کنید که گفتم زودتر ولی الان متوجه شدم که نظر شما هم زوده،  پس همون بزار یک یا دوماه بعد انتقال بده که بدنتون آماده هست،  ان شالله اینبار با خبرهای خوش میاید،  من مطمئنم چه برای شما چه برای بقیه دوستان فقط اگه امیدشونو از دست ندن و ادامه بدن حتما نتیجه میگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم،  من الان بقیه پست هایی که با دوستان داشتید خوندم،  من اولش فکر کردم منظورتون ...

نه اینقدر صبر ندارم دوست داشتم زود برم تو سیکل انتقال. ولی خوب به نظرم یه استراحت هم به آبکش بدم بد نباشه 🙈

من قرار بود برم داروخانه.هوس کردم بی بی چک هم بگیرم.ولی بازم بیخیال شدم.دیگه آزمایشم پس فرداس.چیزی ن ...

ان شاالله پس فردا یه مثبت دیگه داشته باشیم چقد خوبه وقتی یکی مثبت میشه خدا😀😀🤲

عزیزم مبارکه! واقعا بار هشتمتون بود؟ میشه اسم دکترتون رو بگید؟ و از کدوم دکتر راضی تر بودید؟

مرسی ممنون من دکتر اولم عارفی بود که متاسفانه خیلی خیلی منو علاف کرد و کلی هزینه کردم باهاش و نتیجه نگرفتم. از خراش و پی آر پی و لنفوسیت و سرم ای وی ای جی و لاپارسکوپی برام انجام داد و هر دفعه می گفت من تعجب می کنم چرا نمیشه در آخر هم یه جواب بی خودی بهم داد که دیگه اصلا پیشش نرفتم اصلا برای مریضاش وقت نمی ذاشت و خودم باید هر دفعه می گفتم چه کارایی برام انجام داده حتی تو پرونده هم نمی نوشتن بسکه شلوغ بود و چند تا چندتا می فرستادن داخل عین بازار شام. بعد یک سال اومدم پیش دکتر نصر که بار دوم با ایشون مثبت شد. مرکز مام هم خیلی شلوغه ولی من ازشون خیلی راضیم نه به خاطر اینکه پیششون نتیجه گرفتم برای اینکه شلوغیش حداقل به نظرم روی نظمه خود دکتر به قدری آرامش میده که همون کافیه 

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باو ...

واااای خدای منننن خیلی خیلی مبارکههههه

ذوق مرگ شدم از این بی بی خوشگلت😍

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم چقدر سختی کشیدی. کدوم مرکز میرین؟ چند سالتونه عزیزم؟ اگه دوست داشتی بگو گلی .  من دو بار ...

عزیزم الان مام میرم پیش دکتر نصر. از ۳۴ سالگی مشغول درمان بودم تا الان که شد ۴۱ سالم. همه کاری هم باهام کردن عین موش آزمایشگاهی 😂😂 ۴۰ که رد شد دکتر گفت اهدایی بگیر چون با اون شانست بالا میره که خدا رو شکر مثبت شد. با اینکه خودم توی پانکچر آخر ۷ تا جنین داشتم ولی رفتم اهدایی 

سلام خانوما ، دوست شوهر من داروسازه و تو داروخانه اس ، برگشته به شوهرم گفته اصلا تو این موقعیت دنبال ...

منم همین فکر رو میکنم چون توی بازار نیست اون تعداد کمی هم که هست یا برا قبله یا قاچاقی وارد شده معلوم نیست شرایط یخچالش رعایت شده یا نه به نظرم الان ایرانی بهتره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان عزیزم متاسفانه آزمایشم منفی شد. سه تا جنین دیگه دارم به نظرتون پشت سر هم میشه انتقال داد یا ب ...

یه کاربر بود اسمش ندابانو بود انتقالش که منفی شد پریود شد سریع انتقال داد نذاشت یک ماه بکذره و بار دوم خدا رو شکر مثبت شد به دکترت بگو سریع انتقال بده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم الان مام میرم پیش دکتر نصر. از ۳۴ سالگی مشغول درمان بودم تا الان که شد ۴۱ سالم. همه کاری هم با ...

عزیز دلم خییییییلی مبارکه 

انشاالله بسلامتی فارغ بشی 

گلم مشکل شما از اول چی بوده؟ازاسپرم بوده یاتخمک

الان جنین گرفتید یا تخمک؟خانواده ها خبر دارن؟هزینه چند شد

عزیز دلم خییییییلی مبارکه  انشاالله بسلامتی فارغ بشی  گلم مشکل شما از اول چی بوده؟ازاسپر ...

چرا باید بگین به خانواده ها؟ مژدگونی میخوای؟ 🤔🤔

والا من خواهر و مادرم خبر ندارن از کارام 😂😂

بیکاریا بهشون بگی بعد بشینن کلی فکر و خیال کنن

سری که درد نمیکنه رو دست نمیبندن خواهر،دنبال دردسری؟

خواهش 
ممنونم مامان ماهک جان ولی چجوری 2 ماه صبر کنم 😭

عزیز دلممم خیلی سخته ولی بخدا میگدره منم انتقال اولم منفی شدم دکتر ۳ ماه گفت استراحت درکت می کنم سخته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود