2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
اینجوری منم وسوسه شدم بی بی چک بخرم.تست کنم.همین الان تست کردی ؟

نه دیروز عصر تست کردم اصلا هم نمی خواستم اینبار بی بی بزنم ولی نمی دونم چی شد که رفتم بیرون راه برم سر از داروخانه در اوردم و باز وسوسه شدم یواشکی شوهرم تست زدم. باور می کنی هنوز تو شوکم؟ فکر می کنم خوابم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم متاسفانه آزمایشم منفی شد. سه تا جنین دیگه دارم به نظرتون پشت سر هم میشه انتقال داد یا ب ...

رعنا جون الهی دلت اروم بگیره...خیلی سخته...یکمی استراحت بده حداقل یه ماه بعد برو برای انتقال بعدی ..مطمئنم که این دفعه دلت شاد میشه🌸🌸

دوستان عزیزم متاسفانه آزمایشم منفی شد. سه تا جنین دیگه دارم به نظرتون پشت سر هم میشه انتقال داد یا ب ...

عزیزم متاسفم بنظرم ۲ ماه صبر کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه هاخیلی دعاکنید دلم گرفته... خدالعنت کنه ادم بدذات وکثیف رو...  یکی توروی خودم گفت الهی بی ...

وقتی به زودی تورو با دوتا نی نی توی بغلت دید حالش خندیدن داره...اصلا اهمیت نده...ادم نبوده که

عزیزم خیلی مبارک باشه خداروشکر. بار چندم بود انتقال دادین؟

مرسی عزیزم ایشالله برای شما هم دفعه دیگه مثبت میشه فقط این از من به تو نصیحت اصلا اصلا دست از تلاشت بر ندار چون مطمئنم که برات اتفاق میوفته من بار هشتمم بود انقدر با پررویی و سماجت می رفتم انتقال می دادم تا بالاخره مثبت شدم یعنی اگه اینبار هم منفی بود باز میرفتم 😂😂😂

عزیزم😔 ببین با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه بدنت آمادگی داره، من یکی از دوستام بلافاصله ماه بعدش انتقال داد مثبت شد، خودم که همیشه با فاصله انتقال دادم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
رعنا جون الهی دلت اروم بگیره...خیلی سخته...یکمی استراحت بده حداقل یه ماه بعد برو برای انتقال بعدی .. ...

عزیزم شدم مثل سیب زمینی روز 11 که بی بی زدم کلی گریه کردم بعد دیگه گفتم شاید معجزه بشه و هنوز امیدواری دادم به خودم و با دوستان اینجا درد و دل کردم ولی الان خیلی شیک جواب آز و گرفتم اومدم اصلا انگار نه انگار 😷