2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
ممنون عزیزم، مثل اینکه دوستان همین داروخانه تماس گرفتن گفتن گونال نداریم، به شما گفتن داریم؟؟میگم من ...

عزیزم اگه تلگرام داری با این شماره وارد شو و سوال دارویی ات رو بپرس 09353024092 امیدوارم که داشته باشند.داروخانه ی مرکز امید هست تهران..

من تلگرام ندارم والا برات انجام میدادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  من الان از سونو برگشتم روز دهم سیکل هستم آندومترم ۶.۱ و سه خطی بود از نظر دکترم قا ...

دارو هم بهت داد؟ تا اون موقع بالاتر هم میره دکتر من میگفت بستگی به شرایط فرد داره برای بعضی ها با اندومتر ۷ هم انتقال میدیم برای بعضی ها اندومتر ۸ ونیم رو هم کم میدونیم..

به دکترت اعتماد کن و به خودت استرس وارد نکن...

عزیزم من نهم سیکل ضخامتم ۶.۵ بود. بعدش هم اصلا سونو نکردم. روز هجده سیکل انتقال دادم و مثبت شد. پس ا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ... من کلا ضخامتم بالا نمیره مقاومت دارویی پیدا کردم انگار ولی همین که سه خطی بود کمی امیدوار شدم ... بخدا دیگه کاری نمونده نکرده باشم 😔😔 راه نمونده نرفته باشم😔😔

تا حالا چندین بار سیکلمو کنسل کردم تروخدا واسم دعا کنید  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دارو هم بهت داد؟ تا اون موقع بالاتر هم میره دکتر من میگفت بستگی به شرایط فرد داره برای بعضی ها با ان ...

دارو همون قبلی ها دیگه .. استرادیول و پنتوکسی فیلین 

توکل بخدااا

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها این بروشوری که فرستادم درباره بعد انتقال و پانکچره بخونین چیزای مفیدی داره 

ممنونم جالبه بعضی ها میگن آناناس و ویتامین A و C مصرف نکنید ولی تو این بروشور توصیه شده.

خیییلی عالی بود ممنونم👌🏻👌🏻

آهان....خیر باشه و موفق باشی⚘

ممنون عزیزم انشاله هممون مورد عنایت خدا قرار بگیریم 💜

الهی که به زودی زود صدای قلب فرشته ات رو بشنوی

مرسی عزیزدلم ایشالا حال نینی شماهم خوب باشه .. شما فوق العاده مهربون وقوی هستی اگه خدایی نکرده هم جنین رشد نداشت امیدتو ازدست نده خداروشکر کلی نینی دیگه داری ...میتونی دوباره انتقال بدی ...الهی که دلت شاد بشه عزیزم 

خانوما من بالاخره با شماره ۱۴۹۰ حرف زدم و شماره چند تا داروخانه رو مثلا بهم داد برای آمپولای خارجی ، من به همشون زنگ زدم ، با کمال تاسف فعلا هیچ کدوم موجودی نداشتن ☹ ، گفتم بهتون اطلاع بدم که اطلاعات این ۱۴۹۰ به روز نیست ، قبلا هم تجربش رو داشتم