2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم متاسفانه منفی بود  از همتون ممنونم

سلام الهی عزیزم قربون دلت الان میدونم چه حالی هستی بروغسل حضرت زینب بکن صبر داشته باشی هرچی مصلحت خداست. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مااگر بیشتر از سه روز تو ماه استعلاجی ببریم باید دکتر تامین اجتماعی تایید کنه کلی دردسر داره

سه روز تو ماه یا سال؟

فکر کنم اون کمیسیون پزشکی برای ما هم باشه. اما فکر میکردم خیلی دردسر داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم اگرشدیدنیست دردت بزار همون شنبه برو.ممکنه جنینت ضعیف باشه خودتو تقویت کن حواست باشه دوباره رفت ...

نه قابل تحمل هستش معاینه نشدم کلا فقط سونو شکمی و واژینال شدم دو بار دیروز

سه روز تو ماه یا سال؟ فکر کنم اون کمیسیون پزشکی برای ما هم باشه. اما فکر میکردم خیلی دردسر داره.

سه روز تو‌ماه استعلاجی معمولی بدون کمیسیون

اما بیشتر باید بری کمیسیون و دردسر داره 

بستگی به پزشک داره

و باید تو بانک رفاه هم حساب باز کنی

حقوق رو بیمه تامین اجتماعی میریزه اونجا

قبلا اینجوری بود 

الان نمیدونم.من که سه روز استعلاجی بردم و بقیه استحقاقی

ا

سلام عزیزم متاسفانه منفی بود  از همتون ممنونم

کاملا می تونم بفهمم چه احساسی داری من بارها تجربش کرم اما اصلا ناامید نشو و دوباره از نو شروع کن ایشالله که خدا به زودی دلتو شاد میکنه عزیزم

خانوما من یکشنبه پانکچر شدم سفیکسیم و شیاف استامینوفن برام تجویز شد سفیکسیم ها رو سر وقت خوردم ولی چون درد نداشتم شیاف استامینوفن رو یک بار استعمال کردم ، اشکالی نداره ؟ شیاف استامینوفن که مثل سفیکسیم واجب نیست درسته ؟