2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
نه من با دیدن حیوان حامله دلم نمیگیره. ولی با دیدن دخترای کوچیکتر از خودم که تا ازدواج میکنن پشت سر ...

منم دیدم از این دختر خانومای بیست ساله که سومی هم به دنیا آوردن!!! کی میری آزمایش عزیزم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا دل هیچکس رو نشکنه. باورت میشه من حتی با دیدن یه حیوان حامله هم دلم می گرفت

پارسال همین موقع ها بود که بعد از چند ماه باورم شده بود مشکل داریم برای بارداری و تازه اومده بودیم به خونه جدید. همون روزهای اول یه یاکریم رو طاقچه بیرونی پنجره خونه همسایه مون لونه کرده بود، اونم رو چند تا خار و خس کوچولو و گوشه پرده همسایه که از پنجره زده بود بیرون و به سختی میتونست تو اون سطح کوچیک بشینه. در عرض یه روز چند تا تخم گذاشت و روشون نشست.. یعنی مونده بودم تو حکمت خدا..

منم دیدم از این دختر خانومای بیست ساله که سومی هم به دنیا آوردن!!! کی میری آزمایش عزیزم؟

ان شاالله شنبه.البته میشه روز ۱۲ انتقال.به نظرت درست نشون میده؟یعنی اگه ان شاالله باردار شده باشم بتام تا اونروز میره بالا؟

خدایا شکرت  
ان شاالله شنبه.البته میشه روز ۱۲ انتقال.به نظرت درست نشون میده؟یعنی اگه ان شاالله باردار شده باشم بت ...

به نظرم زود نوشته اما اون پزشکه، شاید میخواسته شادی زودتر تو دلت بشینه. ایشالا میری آزمایش میدی و با جواب مثبت پرونده ناباروری رو برای همیشه میبندی عزیزم.

پارسال همین موقع ها بود که بعد از چند ماه باورم شده بود مشکل داریم برای بارداری و تازه اومده بودیم ب ...

مشکل اینجاست که سر از حکمت خدا در نمیاریم. کی میری انتقال عزیزم؟

به نظرم زود نوشته اما اون پزشکه، شاید میخواسته شادی زودتر تو دلت بشینه. ایشالا میری آزمایش میدی و با ...

آخه من استعلاجی گرفتم تا روز آزمایش.اگه مثلا آزمایشم ۱۴ بود تا اونروز استعلاجی مینوشت.اونوقت خیالم راحت بود.چون نمیخوام با احتمال بارداری برگردم سر کار.ان شاالله بتام میره بالا .برا آزمایش دومم استعلاجی میگیرم.

خدایا شکرت  
خدا دل هیچکس رو نشکنه. باورت میشه من حتی با دیدن یه حیوان حامله هم دلم می گرفت، عزیزم کی آزمایش داری ...

اره دقیقا منم گربم حامله بود هی دستمومیزاشتم روشکمش میگفتم دعاکنیدمنم حامله بشم. 😍😍😍

یعنی بیشتر از سه روز نمیتونین مریض شین؟یعنی چی؟شما چه شغلی دارین؟

بیشتر از سه روز مرخصی استحقاقی لحاظ میشه. ولی خوب این سه روز از مرخصی ها کسر نمیشه.

من کارمندم. بیمه تون چیه؟ مال من تامین اجتماعیه