2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
دو روز اول حالم خوب بود نگران بودم چرا علائم ندارم؟ دوروز که حالم بد شد ناراحت بودم که چرا علائم دا ...

واییییی دقیقا منم اینطوریم هر روز یه جورم دیگه خودمم خندم گرفته هی امیدوار میشم بعدش قاطی میکنم موندم حیرون ایشالله که به امید خدا همگی مثبت بشیم 🙏🏼😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد پس خوبه. من فکر میکردم قانون تامین اجتماعی سه روزه

حداقل اون چیزی که به ما گفتن اینه که با نظر پزشک معالج و تایید کمسیون پزشکی هرچقدر که لازم باشه میتونیم بریم مرخصی استعلاجی.

خدایا شکرت  
واییییی دقیقا منم اینطوریم هر روز یه جورم دیگه خودمم خندم گرفته هی امیدوار میشم بعدش قاطی میکنم موند ...

من الان از هر چی علامته فراری ام. مخصوصا اون لک کوفتی.

ولی بیشتر علامت ها مال پروژسترونه. من خودم لک بینیم کم کم به خونریزی داشت تبدیل میشد، منتها سردرد و تهوع و گر گرفتگی و بیحالی داشتم. احتمالا چون هنوز پروژسترون مصرف میکردم. در حالیکه پریودم در حالت عادی این علائم رو نداشت.

من الان از هر چی علامته فراری ام. مخصوصا اون لک کوفتی. ولی بیشتر علامت ها مال پروژسترونه. من خودم ل ...

جدا من فکر کردم هر کی لکه بینی داره مثبت میشه همش منتظر یه لکه بودم که خوشحال بشم. 

اصلا غیر قابل باوره بتا بره بالا وجنین رو نبینن حالافوری فردا نمیخواد بری دوباره سونو واژینال بشی خط ...

کم بود دردم نداشت الان دکترم زنگ زد گفت برو بیمارستان اگه درد داری پهلوهام و دور نافم درد میکنه وگرنه گفت شنبه دوباره برم

مااگر بیشتر از سه روز تو ماه استعلاجی ببریم باید دکتر تامین اجتماعی تایید کنه کلی دردسر داره

خب برا ماهم اینجوریه دیگه.الان من این ۱۲ روز رو بردم پزشک معتمد تایید کرده.بعدش باید ببرم کمسیون پزشکی تایید کنه.باز بهتر از ریسک سر کار رفتنه.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم متاسفانه منفی بود  از همتون ممنونم

روز چندم آزمایش دادی. یعنی زیر 10 بود؟ ببخشید انقد حالم گرفته که حتی یه دلداری ساده هم نمیتونم بدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خب برا ماهم اینجوریه دیگه.الان من این ۱۲ روز رو بردم پزشک معتمد تایید کرده.بعدش باید ببرم کمسیون پزش ...

آهان 

بله درسته سرکار نرید بهتره

انشالله مثبت بشید و خیلی شاد و راحت دوران بارداری رو بگذرونید

کم بود دردم نداشت الان دکترم زنگ زد گفت برو بیمارستان اگه درد داری پهلوهام و دور نافم درد میکنه وگرن ...

بنظرم اگرشدیدنیست دردت بزار همون شنبه برو.ممکنه جنینت ضعیف باشه خودتو تقویت کن حواست باشه دوباره رفتی معاینه داخلیت نکنن وسونو داخلی بشی..حتما شیروخرما وزرده تخم مرغ رو بخور