2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میشه توضیح بدی راجبdfi??من سری قبل از5تاتخمک یک جنین شد هسمرم خیلی ضعیفه تاحالاننوشتن این ...

عزیزم نظر دکترها تو امریکا با ایران فرق داره

من اینجا میگم، میگن که دوستان استرس میگیرن

درخواست دوستی بده هر سوالی داری داری بپرس گلم ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام شب خوبی داشته باشید من تازه عضو شدم.من قبلا یبار انتقال انجام دادم ک مثبت شد اما خب سقط شدمتاسفانه.الان دوباره رفتم توی سیکل انتقال خیلی نگرانم ک مثبت نشه فقط همین دوتا جنین رو دارم کسی بوده دوتا انتقالش مثبت بشه؟قبل و بعد انتقال چکارایی کردید؟

مرسي عزيدم  مركز مام خانوما اگه تو امتخاب دكتر گير كردين توروخدا برين پيش نصر وقت تلف نكنيد&nb ...

تبریک‌میگم‌عزیزم 

شما چندتا جنین داشتین؟؟؟با ذخیره چند؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
به سلامتی عزیزم، ان شاء الله قلب قشنگش رو می بینی و کلی شاد میشی 😍 😍 😍 😍  عزیزم من خودم رو ...

زینبی جون توروخدا منو راهنمایی کنین....من هر روز دوتا امپولدپروژسترون میزنم...امروز وقتی زدم بعد از 10 دقیقه که بلند شدم دیدم از محل تزریق خون راه افتاد و خون چرب بود که فکر میکنم مواد امپول همراهش بوده صدرصد...من سریع به همسرم گفتم یکی دیگه پروژسترون تزریق کنه...خونی که اومد زیاد بود ...حالا میترسم یکی کم باشه و باید دوتا میزدم ...به نظرتون یکی دیگه هم بزنم؟ شد 3تا تزریق امروز که فکر میکنم دوتاش کامل همون اول ریخت بیرون...اگر به نظرتون همه اش ریخته بیرون یکی دیگه بزنم تا دوتای امروزم تکمیل بشه؟ همسرم میگه جذب شده یه ریزه اش ولی خونریزی زیاد بود فکر کنم همه ریخت بیرون

عزیزم شما از اول رفتید ابن سینا یا یه مطب دکترتون؟ راضی نیستید که نمیخواید تحت نظرشون باشید؟

من از اول ابن سینا بودم...از دکتر کلینیک بعد از انتقال خوشم نیومد...حالا قراره با یکی دیگه اشون ویزیت بشم

۳بود.بد نبود ذخیرم امپول کارما اف اس اچ.هاش ام جی روز ۱۲به بعدم ستروتاید  امشبم بهم دکاپپتیل ...

انشالله که نتیجه خوبی بگیری عزیزم شماذخیرت خوبه. 

کی قراره پانکچرشی? من سری قبل روز13پانکچرکردن

😡😡

۳ خرده ای هستش دکتر فقط دوز داروهارو اضافه کرد گفت بدنت خیلی مقاومه فکر کن سمت چپم ۱۵تا فولیکول بو ...

وای وای اره عین بدن من. پوف خیلی سخته که اینطوری ایشالله اینبارنتیجه بگیری فعلاچندتافولی داشتی؟ 

مطمان باش بالاخره جواب ميگيوي  نه من گونال بود ١٦ تا جنين شد بار سوم امتقالم

شماذخیرت چنده عزیزم؟ منم سری قبل سینال زدم1/5هست ذخیره ام یک جنین داشتم توروخدا تومثبت شدی بانی نی نازت دعاکن نتیجه بگیریم. 

انشالله9ماه بعدبسلامتی بغلش بگیری وشیربدی. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

زینبی جون توروخدا منو راهنمایی کنین....من هر روز دوتا امپولدپروژسترون میزنم...امروز وقتی زدم بعد از ...

سلام عزیزم وای چه بد حتمااراینکه زیادپروژسترون میزنیم وحالت توده ای پیدا میشه خونریزی کردیا. 

نه دیگه نزن امپول سرخود همون یدونم که زدی بسه بالاخره ضررداره