2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
بچه ها من فکر میکردم بتا مثبت شه دیگه خیال آدم تا حد زیادی راحت میشه. تو آی وی اف انقد بعدش سخت پیش ...

فکر کنم برای طبیعی ها هم همینطوره اما برای آی وی اف اون دو هفته انتظار آدمو پیر میکنه واسه همین بقیه اش دیگه دور از جونت میکشه آدم رو. وگرنه طبیعی همینه قاعدتا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم، نه واقعاً ناشکری نمیکنم ولی خودت میدونی بالاخره بدن انسان یه توانایی داره و کافیه این ...

عزیزم کمکی نداری؟ نمیتونی در طول روز برای چند ساعت پرستار بگیری؟

کاملا درکت میکنم من هم خیییلی ضعیفم در برابر بی خوابی و به شدت سیستم به هم میریزه..

بچه ها من فکر میکردم بتا مثبت شه دیگه خیال آدم تا حد زیادی راحت میشه. تو آی وی اف انقد بعدش سخت پیش ...

نه برا طبیعی ها هم همینه فقط ما ۱۴ روز انتظار کشنده و مصرف دارو داریم که اونا ندارند 

سلام شب خوبی داشته باشید من تازه عضو شدم.من قبلا یبار انتقال انجام دادم ک مثبت شد اما خب سقط شدمتاسف ...

پیاده روی و گرم کردن رحم و دوری از تنش و استرس و توکل به خدا قبل انتقال،

اجتناب از کارهای سنگین، دور شدن از تنش و اضطراب و توکل به خدا و مصرف دقیق و صحیح داروها بعد انتقال🌹🌹

زینبی جون توروخدا منو راهنمایی کنین....من هر روز دوتا امپولدپروژسترون میزنم...امروز وقتی زدم بعد از ...

نگران نباش دوباره تزریق نکن...

کلا بعد از تزریق پروژسترون برای جلوگیری از کاهش درد و گره شدن بین ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت دراز بکشید 

و مساله ی دیگه این هست که با توجه به مهم بودن مصرف دارو ها و دقت در زمان استفاده دو دوران بعد انتقال ولی اینو بدونید حالا یک بار به یک علت یک دوز دارو قطع بشه اصصلا اتفاق مهمی نمیفته ولی این نگرانی و اضطراب اسیبش بیشتره براتون..توکل کن به خدا...

حالا تو تخمک شی دارو های ازادسازی تخمک و ...شرایطشون فرق داره..

سلام من ماه قبل ال دی.خوردم گفتن روز دووسه پریود بیا که انشالله امپولبدن برا پانکچر.ولی امروز روز دو ...

سلام گلم، مشکلی نیست، منم ال دی می خورم خون ریزیم خیلی کم میشه، یادمه تیرماه می خواستم پانکچر کنم خون ریزیم روز دو پریود خیلی کم بود، به دکتر گفتم گفت عیب نداره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم، مشکلی نیست، منم ال دی می خورم خون ریزیم خیلی کم میشه، یادمه تیرماه می خواستم پانکچر کنم خو ...

عزیزم دوستمون دونه برفی زنگ زده 1490 بهش گفتن داروخانه شکوهی زاده تو قرچک گونال داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چیزی نگفتن یه متخصص و یه سونوگراف هر دو شکمی و وارینال گفتن هیچی نیس

اصلا غیر قابل باوره بتا بره بالا وجنین رو نبینن حالافوری فردا نمیخواد بری دوباره سونو واژینال بشی خطر داره اینقدر هم بابت بتا استرس به خودت وارد نکن...فقط یه سوال لک بینیت اون دو روز چجور بود زیاد یا کم با درد بدون درد ؟