2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
الان مگه نباید حداقل یه ساک دیده میشد؟ اندومترم 14 کم نیس برای شس هفته؟ بتا چی لازمه بدم ببینم رشدش ...

نه گلم آندومتر دیگه بیشتر نمیشه، کم نیست اصلا

خارج رحمی هم حداقل باید یه چیزی دیده می‌شد، کاش یه جا دیگه بری سونو واژینال انجام بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم آندومتر دیگه بیشتر نمیشه، کم نیست اصلا خارج رحمی هم حداقل باید یه چیزی دیده می‌شد، کاش یه جا ...

فردا برم سونو؟

فردا بتا رو تکرار کنم؟ پس چرا میگن اندومتر باید بالاتر باشه؟

گروه لاغری بامداد خمارهستش باتوجه به وزنی که میخوای لاغرشی گروه بندی میکنن. تامهرعضونمیگیرن پرشده ان ...

که اینطور لینک بده ممنون💋

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسي عزيدم  مركز مام خانوما اگه تو امتخاب دكتر گير كردين توروخدا برين پيش نصر وقت تلف نكنيد&nb ...

سلام تبريك ميگم عزيزم. شما هم براي پانكچر سينال استفاده كرديد؟ چند تا تخمك داتيد؟ منم ميرم مام خداكنه منم جواب بگيرم. 

سلام خانوما شماها کی رفتین تست کرونا دادین قبل شروع داروهای پانکچر یا حین استفاده از داروها؟؟ و اینکه اینجا کسی بوده که بدون آزمایش کرونا سیکلو براش شروع کرده باشن؟؟؟ خواهش میکنم هر کسی دید جوابمو بده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام گلم ۲۰تا جنین رو چرا فقط ۳تا نی کردن😳😳😳😳😳😳

واقعا نمیدونم خدا ازشون نگذره این همه بدبختی کشیدم سر هایپر شدنم اخرم کردن تو ۳ تا نی دو تاش هم ک منفی شد الان فقط یدونه نی دارم

اااا دکتر چی گفت نظرش چی بود اخه شما باید الان ذخیره تخمدانت بالا باشه چنده؟ برا من ۱۲

۳ خرده ای هستش

دکتر فقط دوز داروهارو اضافه کرد گفت بدنت خیلی مقاومه

فکر کن سمت چپم ۱۵تا فولیکول بود ولی همش اندازش یک تا سه

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای