2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
منم داروهام 600 تومن شد،به من دارو کم داد پنج شنبه وقت پانکچر دارم

اع جدی عزیزدلم? شایدشماهاوضعتون خوبه من با اون همه دارو که داشتم خخخ تنبل بودم. توکل برخدا ببینم اینبارچیا میدن کارم شده زنگ زدن به داروخانه های تهران واسه پیداکردن گونال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من متوسل شده بودم به بانو رباب مادر حضرت علی اصغر ، بی بی چکم هم روز حضرت علی اصغر زدم که مثبت ...

قربونت برم میدونم چی میگی کاش ازاول منفی شده بود یعنی چی؟, ماهاعادت کردیم به منفی و...ولی به این فکرکن که انشالله شایدمعجزه شده یاهم امتحان الهی هست خداکنه سربلندبیرون بیایم ونگیم خداچرامن خوشش بیادوبچه بده میگن حضرت ایوب بچه داشته ومال وثروت وسلامتی خدایکهو همرو گرفته بعدسرپیری دیده ناشکری نکردن عین همون هاروبرگردونه وحتی جوان شدن.توکل برخدا 

عزیزدلی کاری نکردم انشالله دل توام بااین ذکراروم شه.😘😘

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

باور میکنی دل تو دلم نیست؟ به حق بزرگی و رحمت خدای مهربون فردا بشه یکی از شادترین روزهای زندگیت عزیز ...

ممنون عزيزدلم 😍🥰🥰

الهي خدا تودليت رو برات حفظ كنه🙏🙏

ممنونم 🌹🌹ان شاء الله🤲🤲یعنی اینقدر زود نشون میده نشونه بارداری؟ تهران مرکز امید انجام دادم.

من رویان انجام یک روز انتقال دادیم ان شالله هر دو نی نی سالم بدنیا میاریم

خدایا شکرت
داروهاتون با اینکه ایرانی بود شده ۳۴۰۰😲

اره ایرانی بود جزاونبارفقط یک واحد150تونستم گیربیارم گونال وستروتاید. اخه اونموقع بیمه ام نبود هااینم بگم. ولی الانشم والله 2تومن خخخ قبل این داروهاهمش پول تقویتی دادم dhea50رودونه ای10تومن واوابوست و... خیلی گرونه همه چی اونهام ازادن. 

خداکنه انشالله دیگه داروهازیادنشن والله پولی نمیمونه بایداسترس اونم بکشیم

به امید خدا😍🙏 یه سوال دارم مهربون جون در مورد امضات گروه بنفش چیه منم ببر منم 73 کیلوام میخوام لا ...

گروه لاغری بامداد خمارهستش باتوجه به وزنی که میخوای لاغرشی گروه بندی میکنن. تامهرعضونمیگیرن پرشده ان انگار ولی مهرباشه خبربدم یا میخوای لینک تایپک بدم؟ 

عزیزم من هم امروز ششمین روزه و برای بار سوم انتقال میدم و همین دردها دوروزه اومدن سراغم ولی یک نکته ...

من که آرزوی یه تست مثبت مونده روی دلم 😔 نزدیک دوساله که درمان رو شروع کردم ، ذخیره م داره کم و کمتر میشه . اوایل خیلی امیدوار بودم ولی هرچی میگذره خسته تر و ناامیدتر میشم . خدا به دل شکسته همه ما نظری کنه🙏

ان شاالله که ایندفعه علامت مامان شدنه.همونطور که دوستان میگن علائم مامان شدن و پریودی عین همه.

ممنون از روحیه ای که میدید ، من خیلی از پیج های میکرو نینی سایت رو مرور کردم ، به نظرم اکثر اونایی که مثبت شدن علائم نداشتن😔

میدونم گلم، منم پیش دکتر طب سنتی میرفتم و هر بار کلی تجویز اشتباه و هر بار کلی صحبت می‌کردم که بابا ...

زینب جون میشه تا قبل از شروع سیکل ویتاگنوس خورد به خاطر پایین آوردن fsh؟ آخه فرتیل اید هم ویتاگنوس داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هرروز میام سایت دنبال پستی میگردم که تبریک های مجدد بهت گفته باشن دوستان. اونی که داده خودشم بلده چط ...

قربونت برم لیلا جان ممنونم که پیگیر احوال من هستی

الهی به حق آیه های قرآن فرشته قشنگتو صحیح و سالم به آغوش بکشی الهی که همه بچه های تاپیک خوش خبر باشم منم یکی از اونا

گلم واسه توام یک حمدمیخونم وصلوات میفرستم انشالله پنجشنبه خوش خبربیای منوخبربدی ها باشه؟؟ 

مرسي عزيزم، لطف ميکني، من تنبلي تخمدان دارم بخاطر همين دکتر گفت بهت زياد دارو نميدم.

انشالله شما هم حاجت روا بشي عزيزم.