2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه گرون شده 3800بود منم ماه دیگه پانکچر دارم به امید خدا رویان.  اره رویان نداره گونال من تک ت ...

من یک ماه پیش هزینه پانکچر  ازشون پرسیدم گفتن ۴ تومن ،در طول همین یک ماه ۵۰۰ اضافه کردن ،واقعا خدا خودش بهمون رحم کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2.8مال شما چنده؟  رویان رفتی هزینه انتقال نپرسیدی؟؟

من ۲/۷

نه دیگه هزینه پانکچر رو پرسیدم پرهام ریخت😄دیگه یادم رفت انتقالم بپرسم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من یک ماه پیش هزینه پانکچر  ازشون پرسیدم گفتن ۴ تومن ،در طول همین یک ماه ۵۰۰ اضافه کردن ،واقعا ...

دقیقا صندوقداره اول گفت چهار تومن بعد گفت نه چهارونیم شده

من 5تا 300گرفتم شد 950 با دفترچه بیمه تامین اجتماعی البته دفترچه بردم سازمان تامین اجتماعی پشت نسخه ...

یعنی با بیمه شد ۹۵۰ ؟یا خدا چقدر گرون شده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من یک ماه پیش هزینه پانکچر  ازشون پرسیدم گفتن ۴ تومن ،در طول همین یک ماه ۵۰۰ اضافه کردن ،واقعا ...

کاش لااقل فقط هزینه بود

اسنرس دارو بدتر ادمو داغون میکنه

از یه طرف دارو خارجی گیر نمیاد از یه طرف این همه هزینه پانکچر بدی ولی با داروی ایرانی تخمک خوب نداشته باشی

خانوما هزینه انتقال چنده؟؟انتقال دردش چقدره؟؟؟من خیلی استرس دارم ضربان قلبم میره بالا حتی وقتی میرم مطب از سونو واژینالم وحشت دارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
وای اینطور پیش بره تا ماه دیگه که نوبت من بشه حتما میشه 5تومن 😂😂

وااای ن خدا نکنه ،فکر نکنم تا سال دیگه تغییر بدن

کاش لااقل فقط هزینه بود اسنرس دارو بدتر ادمو داغون میکنه از یه طرف دارو خارجی گیر نمیاد از یه طرف ...

آره به خدا به قول شما هزینه یه طرف ،استرس بقیه چیزها هم یه طرف ،کلا این راهی که ما داریم مریم همش استرس و نگرانی 😞مگر ذخیره تخمدانتون چنده عزیزم ؟که فکر میکنم سینال خوب نیست