2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045105 بازدید | 684429 پست
زی زی جان من یکشنبه انتقالمه یه روز بعد از شما انشاالله مثبت بشیم  انوکسا هم دارین شما ؟؟

انشاالله...توکل بر خدا هممون مثبت بشیم🙏

نه ندادن بهم تازه بهم آسپرین هم ندادن که از زینبی جون پرسیدم خودم بگیرم بخورم اشکالی نداره؟؟گفت بخورم عیبی نداره

خودم دوست داشتم بهم آنوکسا میداد دکتر ولی وقتی نمیدن چی بگم آخه😊

شما انوکسا داری عزیزم؟

برای امضات الهی آمین

مرسی گلم😘😘😘 الهی شما هم دوهفته دیگه دلت حسابی شاد بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم عزیزم، عدد fsh تون خوبه بنظرم

مرسی عزیزم😊😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شاالله که طبیعی مامان بشی عزیزم  ولی ضخامت فقط یکی از عوامل حاملگی موفق هست و در کنارش کلی ...

عزیزم من یه کلیپ دیدم داخل یکی از پیج های مراکز ولی یادم نمیاد کدوم مرکز بود میگفت که رحم کلا ۲۰ درصد نقش داره داخل لانه گزینی و بقیه ش به کیفیت جنین مربوطه درسته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستانی که میخاستن هزینه پانکچر تو رویان رو بدونن دیروز پرسیدم۴/۵ البته بدون دارو

چه گرون شده 3800بود منم ماه دیگه پانکچر دارم به امید خدا رویان. 

اره رویان نداره گونال من تک تک داروخانه تهران زنگ زدم یا ج ندادن یا نداشتن آخر سر از بهشهر گیر آوردم رفتم خریدم 

راستی هزینه انتقال چقدره رویان نپرسیدی؟ 

چه گرون شده 3800بود منم ماه دیگه پانکچر دارم به امید خدا رویان.  اره رویان نداره گونال من تک ت ...

اره گرون کردن 

خیلیه بخدا ۴/۵برا پانکچر

منکه تصمیم گرفتم سینال بزنم

دوستم با سینال امروز ۲۶ تا تخمک داشت

وقتی گیر نمیاد چکار کنم دیگه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اره گرون کردن  خیلیه بخدا ۴/۵برا پانکچر منکه تصمیم گرفتم سینال بزنم دوستم با سینال امروز ۲۶ ...

چه خوب من اخه تو iui سینال زدم جواب نداد رو بدن من گفتم واسه میکرو ایندفعه گونال بگیرم توکل بخدا ببینم چی میشه 

اره خدایی هزینه پانکچر چه زیاده پول زوره حالا انشاءالله که جواب بده 

من 5تا 300گرفتم شد 950 با دفترچه بیمه تامین اجتماعی البته دفترچه بردم سازمان تامین اجتماعی پشت نسخه ...

انشالله که بخیر و خوشی استفاده کنی

کافیه حالا پنج تا؟

چه خوب من اخه تو iui سینال زدم جواب نداد رو بدن من گفتم واسه میکرو ایندفعه گونال بگیرم توکل بخدا ببی ...

اره واقعا زیاده

سینال جواب نداد یعنی اصلا هیچ تخمکی نداشتید باهاش؟