2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
آره دوزش که فرق داره، انشاءالله اوایل مهرماه میخام برم دکتر برام بنویسه، گفتم از الان از داروخانه بپ ...

به سلامتی منم تقریبا همون وقتها میرم برایه گرفتن دارو به امید خدا

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
شرمنده من ندارم اون موقع از نت پیدا کردیم زنگ زدیم برنداشتن به گوشی جواب نمیدن انگار.ولی به نظرم بری ...

خواهش می کنم عزیزم، من شیرازم، می خواستم مطمئن شم که کدوم داروخانه این آمپولو داره بعد کسی رو بفرستم تهران برام تهیه کنه، ممنون از پاسخگویی گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز پانکچر شدم و هایپر نشدم ، دکتر گفت همین ماه مجدد دوباره وارد سیکل شو و استراحت نداد ، گفت ب ...

انشاءالله تخمکای باکیفیت و جنینای سالم و نازی برات تشکیل شه

به سلامتی منم تقریبا همون وقتها میرم برایه گرفتن دارو به امید خدا

گلم اگه برات آمپول گونال اف نوشتن و پیدا کردید بی زحمت منم در جریان میزارید از کدوم داروخانه تهیه کردید، ممنونم عزیزم

انشاءالله تخمکای باکیفیت و جنینای سالم و نازی برات تشکیل شه

مرسي عزيز دلم ، فقط نميدونم كسي بوده مثل من دو ماه پشت هم دارو مصرف كرده باشه و پانكچر شده باشه ، دكترم دكتر نصر هستن نشنيدم كه تجويز اشتباه انجام بدن ، من ٣٩ سالمه و ذخيره ١/٠٩ ، بدون دارو قبلا سه فولي داشتم يكيش بالغ ميشد با اين آمپولا هم سه چهار تا فولي داشتم ولي يكيشون حاوي تخمك بود ، نميدونم چرا مثل بقيه تخمدانام به داروها جواب ندادن 

مرسي عزيز دلم ، فقط نميدونم كسي بوده مثل من دو ماه پشت هم دارو مصرف كرده باشه و پانكچر شده باشه ، دك ...

اگه هایپر نشدی که فکر نمی کنم پانکچر پشت هم اشکالی داشته باشه، چون دکترتم نصره و باتجربه هست و تجویز اشتباه نمی کنه، شاید مکمل بخوری رو تخمک تاثیر خوبی بزاره، من خودم مکمل استفاده نکردم ولی بعضی از دوستانی که اینجا استفاده کردن میگن تاثیر خوبی روی تخمک داشته، مثل ویتامین E, ویتامین D, کیوتن، رویال ژلی و ...

انشاءالله اینبار دست پر از پانکچر برگردی عزیزم

اگه هایپر نشدی که فکر نمی کنم پانکچر پشت هم اشکالی داشته باشه، چون دکترتم نصره و باتجربه هست و تجویز ...

مرسي خانم مهربون ، ان شاالله ، متاسفانه اواخر خرداد جراحي باز فيبروم داشتم كه خيلي سنگين بود اگه مجبور نبودم انقدر زود وارد سيكل نميشدم و بيشتر تقويت ميكردم اما دكترا گفتن كه عجله كنم و سريع وارد سيكل بشم ، منم طبق نظر دكترا عمل كردم

عزیزم به من تو سنوگفت پلی کیستیکی ولی سری قبل که تخمک کشی شدم دکترم گفت شاید به خاطره همون pcoهست که ...

الان پروفایلتو دیدم خداروشکر دوتا دختر داری😍😍

انشالله ک اینبار نتیجه دلخواهتو بگیری👶❤

ممنونم ازتوضیحت، متوجه شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگه هایپر نشدی که فکر نمی کنم پانکچر پشت هم اشکالی داشته باشه، چون دکترتم نصره و باتجربه هست و تجویز ...

عزیزم عددی ک تو آزمایش fsh مشخص میشه، ذخیره تخمدان هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم اگه برات آمپول گونال اف نوشتن و پیدا کردید بی زحمت منم در جریان میزارید از کدوم داروخانه تهیه کر ...

ببین بچه ها برات شماره داروخانه گذاشته بودن فکر کنم. اما متاسفانه یادم نیست کدوم یکی از دوستان بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم عددی ک تو آزمایش fsh مشخص میشه، ذخیره تخمدان هست؟

نه amh آزمایش ذخیره است. fsh خارج از رنج نرمال باشه ظاهرا یعنی اینکه بدن به سمت یائسگی داره میره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم