2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
عزيزم لك بيني و خونريزي خيلي دلايل داره.هماتوم،قرار گرفتن جاي جفت و خيلي چيزهاي ديگه. بله خونريزي د ...

ممنون عزیزم ..خداکنه هممون بسلامتی این دوران رو بگذرونیم ...هر یه ساعتش یه عمره

سلام ، اینجا کسی بوده دو ماه پشت هم پانکچر شده باشه (بدون انتقال) ؟

اگه هایپر شیم معمولا دو ماه پشت هم پانکچر نمی کنند، مثلا من خودم 9 تیر امسال پانکچر کردم(انتقال ندادم) گفتن بزار سه تا پریود بگذره بیا پانکچر بعدی، چون هایپر شدم، استراحت به تخمدانم دادم، می دونی اینطوری عملکرد تخمدان بهتره تا اینکه پانکچر بعدی فورا پشت سر پانکچر قبلی شروع شه، انشاءالله 9 مهرماه پریود شدم سیکل پانکچر مجددم هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من هماتوم داشتم

میگم خانومی شما زیر دل درد هم داشتین که بعضی وقتا هم شدید بشه ؟آخه من هنوز سونو نرفتم تازه۲۰ انتقالم ولک بینی ودرد دارم..دکترم میگه اشکال نداره  شما بارداریتون رو باوجود هماتوم بسلامتی گذروندین

میگم خانومی شما زیر دل درد هم داشتین که بعضی وقتا هم شدید بشه ؟آخه من هنوز سونو نرفتم تازه۲۰ انتقالم ...

نه من دردنداشتم ایشالله که شماتااخربارداری به سلامتی وخوشی بگذره نه من ۲۲هفتگی زایمان زودرس کردم دوقلوبارداربودم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم شماره داروخانه رویان رو دارید بهم بدین؟ من دنبال گونال اف می گردم، 22 بهمن و نوین و ولنجک هیچ ...

شرمنده من ندارم اون موقع از نت پیدا کردیم زنگ زدیم برنداشتن به گوشی جواب نمیدن انگار.ولی به نظرم برین اونجا اگه نداشته باشن هم امار داروخونه هایی که گونال دارن رو دارن

نه من دردنداشتم ایشالله که شماتااخربارداری به سلامتی وخوشی بگذره نه من ۲۲هفتگی زایمان زودرس کردم دوق ...

آخی عزیزم  چقدرسختی کشیدی انشاالله خدا هرچه زودتر دلتو شاد کنه...ممنون عزیزم 

سلام گلم ممنون که به فکرم بودی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده  ببخش که دیر جواب دادم عزیز ...

فدات شم.خاهش میکنم.نگفتن ولی برین اونجا فک کنم خیلی راحت پیدا کنین چون هم گفته نبشه هم اینکه داروخونه ی بزرگی هست فک کنم فقط یه داروخونه ی بزرگ اونجاست.باز اگه پیدانکردی میگی به مک بپرسم بهتون بگم

اگه هایپر شیم معمولا دو ماه پشت هم پانکچر نمی کنند، مثلا من خودم 9 تیر امسال پانکچر کردم(انتقال نداد ...

من دیروز پانکچر شدم و هایپر نشدم ، دکتر گفت همین ماه مجدد دوباره وارد سیکل شو و استراحت نداد ، گفت به خاطر سنتون معطل نمی کنیم ، خواستم ببینم کسی مثل من بوده که دو ماه پشت هم پانکچر شده باشه

اخه یذره قیافه امپوله متفاوته با آمپولای دیگه یکم ترسناکه 😅

دقیقا😆😆😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی ازت ممنونم گلم خدا نی نی تو حفظ کنه براتون اره امروز باید بزنم باز چندجا میرم نزدن دیگه بعدش می ...

قربونت بشم ایشالا قسمت خودت به زودی 

همسرم مورفولوژیش بین ۲ و ۱ بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره واقعا ،کشتم خودمو ، تازه لیانا جان ،من پدرم دامدارن تمام لبنیاتم تولید داخله😁😁مامانم بنده خدا ...

نوش جونش خدا قوت 😆😆😆😆

دست پدر شوهرتم  درد نکنه 

وای من که عاشق دوغم روزی ۵ تا لیوان میخورم شایدم بیشتر 🤪

به همسرت بگو بخور به خودت برس که بچه دنیا اومد ایشالا قشنگ جون داشته باشی کمکم کنی 🐣😂😂