2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
سلام عزیزم بفرماییداینم آدرس داروخونه.تقاطع ۱۷شهریور و طالقانی نبش میدان.

سلام گلم ممنون که به فکرم بودی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

ببخش که دیر جواب دادم عزیزدلم یه چند روز یه سرم گرم بود

میگم خانومی اسم داروخونه رو نگفتن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تخمدان پلی کیستیک داشتم که با لاغر شدن همیشه پریود منظم و هر ماه فولیکول خوب داشتم اما باردار نمی ...

آخی عزیزم. انشالله این روزا برات تموم بشه.

واقعا سخته، بنظرم تاثیر پانکچر و انتقال و... هست هر چیزی غیرطبیعیش به بدن آسیب میزنه متاسفانه ما باید این مسیر رو طی کنیم و نمیدونیم چی در انتظارمونه!

خدا بهمون رحم کنه و زودتر زندگیمونو سر و سامون بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای گلم..بعد از مدت ها اومدم به اینجا سر بزنم..خواستم ببینم تو این مدت کیا مامان شدن؟ شیسا ...

سلام. بله عزیزم 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چ ساعتی قرص کلسیم میخوری؟ فرقی نداره؟

بعد ناهار میخورم ،فکر نمیکنم فرقی داشته باشه ،از دکترم نپرسیدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم حالا فکر نکن گونال قراره معجزه کنه که سینال نمیکنه ها. من برای IUI ام گونال استفاده کردم. سه ت ...

دارچین جون بنظر برای تخمک هیییییچ چیز بهتر از۳ماه تغذیه مقوی جواب نمیده

مقوی نه گرمی 

😆😆😆 خب خوبه حداقل قرص رو میخوری 😁😁

اره واقعا ،کشتم خودمو ، تازه لیانا جان ،من پدرم دامدارن تمام لبنیاتم تولید داخله😁😁مامانم بنده خدا انقد کره و کشک و ماست وشیر میفرسته یخچال فریزم جا نداره ولی همه به کام همسر😁 نوش جونش😁پدر بچه استخوناش محکم بشه انگار من و بچم محکمیم🤦‍♀️😐😐🤣  

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چقدددددر دوسدارم شما مثبت بشید  نمیدونم چرا

فداتون بشم.شما چقدر مهربونید.به خدا اصلا یه جوری شدم.خدا حاجت همه رو بده.منم کنار اونا.ان شاالله دل شما هم شاد و تنتون سالم باشه.  

خدایا شکرت  
شما چندم انتقال دادین؟؟ تهران هستین؟

بله تهرانم هنوز انتقال ندادم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ببخشید مگه دوزش با هم فرق نداره چه جوری میدونی چه دوزی رو بزنی ازالان میخری گونالو؟

آره دوزش که فرق داره، انشاءالله اوایل مهرماه میخام برم دکتر برام بنویسه، گفتم از الان از داروخانه بپرسم ببینم کدوم داروخانه این آمپولو داره که بعد نسخه رو بدم یکی بره تهران برام بخره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره گلم ربط داره، ولی چون این پریود ساختگی هست باید شروع کنی بری مرکز برای انتقال  اگر ضخامت ز ...

عزیزم من چون مطب میرم و دورم از تهران 

دکترم فقط گفته از روز ۳پریودی شروع کنم استرادیول رو 

و معاینه اینا نگفته...منم امروز که روز دوم هست وقتی با دستمال پاک میکنم چن تا قطره خون غلیظ میاد...زینبی جون شما ماشالا اطلاعاتتون خوب هس توصیه میکنی برم سونو؟یا پریودی حساب کنم؟