2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
عزیزم من امروز که زنگ زدم نوین گفتن این آمپولو نداریم، شما این آمپول رو خریدین؟ من پرسیدم ازشون گفتن ...

نه والله عزیزم من جای دیگه رونمیشناسم. چه حیف پس بعنی به منم الکی گفتن نسخه روبیاریدتحویل بدیم؟؟ چون به من گفت نسختون بیارید پیدا میکنیم میدیم. 😖😖😖

قرص dhea روهم ازمشهدگرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مرکز مام رفتم بعدش داروخونه فتحی وبخشی زاده فرستادن اونجا هم نبود.دکترش دیو ازشهرستان اومدیم وجای ...

عزیزم شماره داروخانه رویان رو دارید بهم بدین؟ من دنبال گونال اف می گردم، 22 بهمن و نوین و ولنجک هیچ کدوم این آمپول رو نداشتن 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم همچنان بدون علامت....بنظرم نشونه خوبیه ان شاالله مثبتیم...دلم برای شما که روشنه مطمئنم مثبتی😍😍 ...

جدی میگی.؟الهی.  خدا دلتو شاد کنه.ان شاالله که هردو مثبتیم عزیزم.

خدایا شکرت  
نه والله عزیزم من جای دیگه رونمیشناسم. چه حیف پس بعنی به منم الکی گفتن نسخه روبیاریدتحویل بدیم؟؟ چون ...

همین الان تماس گرفتم گفتن نداریم، نمی دونم چطوری بوده بهتون گفتن داریم، میخاین یه تماس دیگه بگیرید مطمئن شید.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میشه روز 14 جنین هام بلاست بودن. شما هم بلاست بودن؟

سه چهار روز دیگه تا ازمایش مونده که تا اون موقع هر چی خیره برات پیش میاد ناامید نباش ای کاش بی بی چک نمیزدی منم وسوسه میشم ولی گفتم بزار تا روز ازمایش ان شاالله سوپرایز بشم