2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
وااااااااای عزیزدلم پس به مادر شدن داری نزدیک میشی  الهی به حق آیه های قرآن با خبرای خوب بیای ...

قربونت برم عزیزم الهی خدا دل خودت رو شاد کن🙏🙏

توکل به خدا اگر لایق باشم از خدا برات خواستم تو دلیت رو برات نگه داره عزیزم🥰🥰

اعتماد ندارم متاسفانه چون سری قبل هرسری یک دکتراومد دید ورفت. مرکزاموزشی بود.  اوووف پس خیلی گ ...

من دقیقا از بیمه خبر ندارم ولی خیلی هارو دیدم که از بیمه پول داروهاشون رو می گیرن

بیمه تکمیلی من که اصلا مقوله میکرو جزوش نیست .تامین اجتماعی رو هم نرفتم سراغش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من امروز روز چهارم انتقالم بود،  متاسفانه مساله ایی پیش اومد که تا سر حد مرگ عصبانی شدم ...

ستاره جان بهتری عزیزم؟

ببین من یه چیزی رو فهمیدم که فقط باید خدا برای ما بخواد و بس

اصلا نگران هیچ چیز نباش فقط از امروز دنیا رو به هیچ بگیر و به فکر نی نی های تو دلت باش

سلام خانوما ..دفعه پیش سوال پرسیدم هییییییییچکس جوابمو نداد  اگه میشه این سوالمو جواب بدین کسی بوده آزمایش دومش هم دوبرابر یاسه برابر شده باشه واوکی باشه وباردار باشه ولی لک بینی یاخونریزی داشته باشه؟؟؟ لطفا جواب بدین  

سلام خانوما ..دفعه پیش سوال پرسیدم هییییییییچکس جوابمو نداد   اگه میشه این سوالمو جواب بدین کس ...

مهم ازمایشته عزیزم که بتا دو برابر بشه 

باید دارو مصرف کنی لک بینی ها قطع بشه 

بتا خوب بره بالا مشکلی نیست معمولا

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مهم ازمایشته عزیزم که بتا دو برابر بشه  باید دارو مصرف کنی لک بینی ها قطع بشه  بتا خوب ب ...

ممنون عزیزم که جواب دادی آره آزماشم بعد دوروز دوبرابر شده الهی شکر..شیافمو دکتر کرد ۱۲ساعته درصورتی که روزی یکی بود وآمپول پروژسترون هم اضاف کرد ولی امروز لکم پررنگ ترشده بود  خدایا این لکها واسه چیه

خیلی خیلی ممنونم عزیز دلم پس تقریبا انتقالمون باهم اگه خدا بخواد ان شاالله خدا دل شمارو هم شاد کنه ن ...

بله فکر کنم تقریبا نزدیکه به هم زمان انتقالمون😍

انشاالله خدا کمکمون کنه دل هممون و شاد کنه🙏

خداروشکر عزیزم خیلی ازت ممنونم 

عزیز شرمنده یه سوال شما کجا رفتید برای زدن آمپول النوا چون من دوجا رفتم گفتن ما نمی زنیم این آمپولو خواستم ازتون بپرسم جای خاصی باید برم برای تزریقش ممنون میشم جواب بدید بهم

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله من با همین آمپول ۱۵ تا تخمک داشتم و ۱۲ تا جنین با کیفیت شد  انشاالله زود زود ببینیم تیکر ز ...

عزیز شما جای خاصی برای تزریق این آمپول النوا رفتید؟ من رفتم برای تزریقش گفتن ما نمی نزنیم اینو مسئولیت داره گفتم از شما بپرسم جای خاصی باید رفت؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون عزیزم که جواب دادی آره آزماشم بعد دوروز دوبرابر شده الهی شکر..شیافمو دکتر کرد ۱۲ساعته درصورتی ...

به نظرم تا بتا خوبه نگران نباش استرس رو از خودت دور کن ❤️

دوستان عزیزم برای یه نفر که روز 11 انتقال جنین بلاست بی بی چکش منفی شده و اشکاش واینمیسه توصیه ای دا ...

اره این که ناامید نشه هنوز ازمایش بتا ندادی عزیزم صبور باش 

فکر منفی نکن 

دوستان عزیزم برای یه نفر که روز 11 انتقال جنین بلاست بی بی چکش منفی شده و اشکاش واینمیسه توصیه ای دا ...

توکلت بخدا. تا روز آزمایش که خیلی مونده.

بی بی چک دقیق نیست!

آروم باش و بسپار بخدا 

اون بد هیچ کدوم از ما رو نمیخواد.مطمئن باش بهترینها رو‌براتون درنظر گرفته

دوستان شما شروع به تزریق امپولا کردید خون پریودتون خیلی کم شد؟؟؟؟ من الان روز سومم فکر کنم قطع شد خونریزی کلا