2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  شما با طرازی ایندفعه وقت گرفتید؟ بنظرتون من اگر بخوام برای مشورت بیام اول برم مطب ...

انشالله همین بار جواب میگیری عزیزم. 

بله من این دفعه با طرازی بودم. ببین من نمیدونم مطبش کی وقت میده. شنیده بودم یکم دیر نوبت میده. ابن سینا روز اول همه آزمایشات رو میبری، با یه دکتری آزمایشاتت چک میشه و تکمیلی‌ها رو برات مینویسن. و البته دکترت رو انتخاب میکنی. ممکنه روز اول دکتر خودت ویزیتت نکنه که طبیعیه. نتایج آزمایش رو که آماده کردی وارد پروسه درمانی به تشخیص خودشون میشی. یه ذره بعیده تو اولین مراجعه بخوان برات تصمیم به چیزی بگیرن. بازم من مطمئن نیستم. برای من چند ماه طول کشید و البته کرونا هم وقفه انداخت تا در نهایت تصمیم به میکرو شد. من فکر کنم دی ماه اونجا تشکیل پرونده دادم. از اسفند تا اردیبهشت نرفتم. خرداد iui انجام دادم. مرداد میکرو. 

البته دکتر من شدیدا اعتقاد داره سه روزه فریز کردن جنینها کار قدیمی هست و ده سال پیش تو امریکا این کا ...

خب چرا ب جنین سه روزه با هچینگ کمک نمیکنن ک ب بلاست برسه؟ شنیدم چون جنین ضعیفه نمیتونه از پوستش بیرون بیاد و اوت میشه.

جنین شناس اصفهان هم فقط ب بلاست معتقده و میگه جنین ضعیف سه روزه نمی مونه. البته علتش رو بی کیفیتی اسپرم میدونه. اما بنظر من وقتی بلاست باعث نابودی جنین میشه نباید انجام بدن باید هچینگ کنن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دارچین جان اولین روز از هفته هفتم رفتم سونو فقط یک ساک کوچیک بود فاقد پل جنینی و کیسه زرد  ...

نوشین جون اخه خیلی عجیب ما با فاصله چند روز انتقال دادیم....5شنبه پیشم من رفتم سونو یه ساک کوچیک بود..دکترم گفت ممکنه پوچ باشه....ولی با حساب خود من میشه 5هفته ..اونا هفته امو نگفتن...چطوری به شما گفتن 7هفته؟

این دکترا هزارجور حرف میزنن...اصلا اهمیت نده...من واقعا نمیدونم چی درسته چی درست نیست به خدا..

سلام خانما من ۳ روز مونده به موعدم از دیشب خونریزی دارم اولش کم بود بعدش زیاد شد خونشم سیاهه و غلیظ ینی مال پریودمه یا لانه گزینی؟

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خب چرا ب جنین سه روزه با هچینگ کمک نمیکنن ک ب بلاست برسه؟ شنیدم چون جنین ضعیفه نمیتونه از پوستش بیرو ...

من فکر میکنم تعریف بلاست به تعداد سلول‌ها برمیگرده نه خارج شدن از پوسته. یعنی در هر صورت باید اول هشت سلولی بشه بعد هچینگ و اتصال به رحم. 

بچه ها جای کبودی آمپولای انوکسا میره؟ چکارکنیم کبود نشه اخه

سلام . بعد از اینکه تزریق کردید، پنبه را فشار بدید و بعد سوزن را دربیارید و پنیه را حدود 30 ثانیه همونطوری نگه دارید. چون این آمپولها ضدانعقاد هستن وقتی به سطح پوست می رسن کبودش می کنن

من روزهای اول همه شکمم کبود بود. بعد که این را فهمیدم خوب خوب شد کبودی ها