2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
حتی به اونام نگو به نظرم در صورتی بگو‌که خیلی کنارت باشن تابلو باشه  انشالله هر چی خیره برات پ ...

سلام گلم

شما پیش دکتر نصر میرید؟

اولین بار رفتید مطبش؟

میشه شماره اش رو بدید؟

و سوال بعدی اینکه از اولین بار ویزیتش چقدر طول کشید تا وارد پروسه میکرو شدید؟(چند ماه و چند جلسه؟)

پروژسترون مصرف میکنی؟ اره تحت تاثیر داروها و بیهوشیه. نگران نباش

سلام عزیزم 

شما با طرازی ایندفعه وقت گرفتید؟

بنظرتون من اگر بخوام برای مشورت بیام اول برم مطبش؟

و اینکه من اگر خدای نکرده اینجا جواب نگرفتم چند ماه معطل میشم تا وارد سیکل میکرو بشم توی ابن سینا؟

(برای رفت و آمد و معطلیش میگم،آخه بعضی دکترها چند ماه آدم رو میبرن و میارن)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم

فک کنم کاملا مشکل منو میدونید.

من زنگ زدم به دکترم گفت پریود بعد بیا.

حالا بنظرتون تا پریود بعدی آزمایشهای تکمیلی رو بدم؟دیگه چیکار کنم؟راهنماییم کن عزیزم.

و اگر خدای نکرده این دفعه هم نشد و خواستم برم یه مرکز دیگه

این آزمایشها اعتبار داره؟نمیگن باز برو تکمیلی و ...بده؟

آره مجبورم  منم باید رژیم بگیر تا انتقال اگه بتونم اراده داشته باشم حداقل برم‌پیاده روی آره خ ...

۵ تا بازو 😑بعد سونو پانکچر پس کلی دارو اضافه میشه 

منم اراده کاری دیگه ندارم خستم 🤪

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

[QUOTE=154877745]۱۱۶۰ عزیزم😘😘 یکم وزنش کمه فکر کنم 😁[/

دکترای خونسرد خیلی خوبن منظورم دکترایی که استرس نمیدن دکتر منم همه چیرو میگه طبیعیه اصلا سونو نمیفرسته با دستش روی شکم میبینه نی نی رشد داشته 😆😆 هر وقت میگم سونو بنویس میگه برو یک ماه دیگه بیا 

فقط میگه هروز تخم مرغ بخور  واسه وزن جنین شما هم بخور لبنیات هم زیاد استفاده کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی حالا باید ببینم بین ابن سینا و امید و‌مام و رویان کدوم رو برم البته خدا کنه مجبور نشم دک ...

ان شاء الله بهترین تصمیم رو میگیری...

در نهایت همشون تقریبا شبیه هم هستند ببین کدومش از لحاظ مسیر و رفت و امد یهت نزدیک ترند و کمتر استرس رفت و امد برات ایجاد میکنند و موضوع دیگه اینکه هر مرکز و هر دکتری رو که انتخاب کردی بهش اعتماد کن و با اعتماد و اطمینان برو جلو..

سلام کسی اینجا هست که اطلاعاتی راجع به آمپول النوا داشته باشه دکتر عارفی بهم داده کسی تجربه استفاده ...

دکتر به من هم داد یکی.داروی خوبیه هم اینکه جای یک هفته تزریق رو برات می گیره و کمک می کنه فولیکول بیشتری داشته باشی

آره خیلی کلا خوش ذوقه اما فعلا که قسمت نشده نوه اش رو بغل کنه  خدا ایشالا پدر و مادرت رو برات ...

سلام نوشین جان

چطوری عزیزم؟ خیلی تو فکرتم الان تو چه وضعیتی هستی؟ مجدد میری سونو؟

یعنی واقعا دارو هییچ تاثیری نداره ؟؟؟؟من که کاملا گیج شدم نمیدونم روتین رویان چطوره ،ما هم قبلا که پ ...

برا همسرم تعداد زیر یک میلیون بود دیگه برای رویان فرقی نمیکنه دویست هزار باشه یا نهصد تا. برای همین دارو تجویز نمیکنن.. کلا تاثیر دارو حداقل برای ما خیلی زیاد نیست و تاثیرش فقط روی تعداد یا تحرکه نه مورفو... برای همین بهش معتقد نیستن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻