2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
سلام عزیزم خوبی گل پسری خوبه میگم پسر من سه روزه بیرون روی نداشته روغن زیتون زدم شکمش بازم خوب نشد ا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم اگر شیر مادر میخوره فقط جای نگرانی نیست 

کلا اگر حتی هفته هم طول بکشه ولی مدفوع سفت نباشه لازم نیست اقدامی بکنی ولی به متخصص اطفالش بگو

سگاگریپ هم خوبه بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم امروز چطوری چیزی حس نکردی؟🙄😁من همچنان بدون هیچ حس یا نشونه ای

سلام گلم.والا صبح احساس میکردم پهلوم درد داره.بعدشم شکمم.حالا اینا نشانه چیه نمیدونم.نمیخوام به چیزای منفی فکر کنم.الان که هیچ دردی دیگه ندارم.ان شاالله که هردو مثبتیم.  

خدایا شکرت  
سلام گلم.والا صبح احساس میکردم پهلوم درد داره.بعدشم شکمم.حالا اینا نشانه چیه نمیدونم.نمیخوام به چیزا ...

الهی آمین عزیزم😍😍😍🥰منم همش به این فکر میکنم ده روز دیگه چه برنامه ای بچینم که به خونوادم بگم باردارم وتصورشون میکنم چه میکنن اصلا به منفی فکر نمیکنم🤲

من الان دو ساعته که وارد روز ششم انتقال شدم  و تا امروز همش منتظر لک لانه‌گزینی بودم. چرا برا ...

ببین خیلیا لک ندیدن و باردار شدن پس منتظر لک دیدن نباش. نه من فقط به دوبار رفتم دستشویی لک خیلی کمرنگ دیدم. به دکترم گفتم. ایشون پروژسترونمو افزایش داد

الهی آمین عزیزم😍😍😍🥰منم همش به این فکر میکنم ده روز دیگه چه برنامه ای بچینم که به خونوادم بگم بار ...

خوبه عزیزم.منم همش تصور میکنم که به مادرم چه شکلی اطلاع بدم.مادرم اصلا از جریان آی وی اف خبر نداره.یهویی بهش میگم باردارم.چه حس خوبی پیدا میکنه اون لحظه  حالا اگه دو قلو بشه واقعا یه سورپرایز بزرگه  

خدایا شکرت  
مرسی عزیزم 😍یعنی اگر سیکلمون هم بلند باشه میشه مصرف کرد تا شروع داروهای اصلی ؟آخه اگر اشتباه نکنم د ...

من با خیال راحت میخورم با هر سیکلی چون دکترم گفته مصرف کنم و از نظر ایشون تداخل دارویی نداره

اما شما اگر شک داری با دکترت مشورت کن یا توی نت کامل سرچ کن

مخصوصا مقاله های انگلیسی زبان

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خوبه عزیزم.منم همش تصور میکنم که به مادرم چه شکلی اطلاع بدم.مادرم اصلا از جریان آی وی اف خبر نداره.ی ...

ان شاالله که همین طوره عزیزم منتظر اون روزم هردومون بیایم بگیم مثبتیم ای خدا یعنی میشه.....،😀😃😃