2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین جان شما رفتی سونو؟ ایشالله خوش خبری؟

سلام دارچین جان اولین روز از هفته هفتم رفتم سونو فقط یک ساک کوچیک بود فاقد پل جنینی و کیسه زرد 

دکترم اصلا ناراحتم نکرد گفت اگر خودت راضی باشی تا آخر هفته ۹ صبر میکنیم شاید اتفاق مثبتی بیفته اما خودم اصلا امیدوار نیستم. اصولا مثبت اندیشم اما بازد درکنارش منطقی هم بود اگر حداقل کیسه زرد دیده میشد جای امیدواری بود اما ....

خودم شکر خدا خودم رو جمع و جور کردم دارم اطرافیان رو جمع و جور میکنم‌ 

من از هردوطرف نوه ارشدم و نی نی من میشه نتیجه اول 

همسرم تک فرزنده و خیلی وقته نی نی نداشتن تو خانواده

خودم فرزند اول خانواده هستم ..

خلاصه همه بهم ریختن و دارم به اونا هم روحیه میدم

واسه پانکچرم امیدوارم خودش بیاد حالا چیزا ریز مهم نیست  انقدر امپولام بی درد بود حس میکنم اشتب ...

آره خدا کنه کارای اصلیو خودش انجام بده

درد یکم بعد تزریق می سوخت پس آمپولات شروع شده

لوله بسته درصد باردار شدن طبیعی سخته ولی این لولم چون هیدرو شده بود قبلا با اینکه عمل کردم لولمو بستم بهم گلت دوباره عکس بنداز که شکی توش نباشه ولی دکتر نصر خودش قبل پانکچر گفت نمیخواد چون تازه لاپاراسکوپی کردی ولی الان ماما گفت انجام بده نمی دونم🤔 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من اصلا از این چیزا رعایت نکردم، هم دولا راست شدم هم سرکار رفتم، هم یه جمعه کمک مادرم رفتم مهم ...

واقعا...نمیدونم این بار چرا اینقدر ترسیده شدم..

جالبه امشب هم پدرم اینا اومدند خونمون شام ولی چون سرزده بود ناهار امروز رو جلوشون گذاشتم😁

ممنون بابت دلگرمی ات🙏🏻🙏🏻🌹🌹

مگه چند سالته؟ اف اس اچ خونت چنده؟ بالاست؟ برای بچه اول اقدامی؟ تو مرکز ما خیلی ها باردارشدند با ت ...

عزیزم ۳۹ سالمه اف اس اچم ۴.۲ بود بنظرت بالاست ؟ ربطی به کیفیت تخمک داره راستی ذخیرمم ۳.۴ هستش

عزیزم ۳۹ سالمه اف اس اچم ۴.۲ بود بنظرت بالاست ؟ ربطی به کیفیت تخمک داره راستی ذخیرمم ۳.۴ هستش

اره اف اس اچ مستقیم با کیفیت تخمک ارتباط داره رِنج نرمالش رو نمیدونم براتون تو برگه ازمایش نرمال زده؟

دکتر من اگه اف اس اچ بالا باشه اصلا از تخمک بیمار استفاده نمیکنه و میگه پوچه تخمک...

ولی برای شما اگه نرماله و ذخیره خوب دارید چرا اهدایی پیشنهاد داد؟؟

سلام دارچین جان اولین روز از هفته هفتم رفتم سونو فقط یک ساک کوچیک بود فاقد پل جنینی و کیسه زرد  ...

نوشین جان توکل کن به خدا و این دو هفته رو هم تحمل کن و راضی باش به رضای خدا...

امیدوارم خداوند به بهترین شکل دلت رو شاد کنه🤲🌹🌹🌹

پیش کدوم دکتر انجام میدین منم همدانم

جدی؟؟؟ خوشبختم گلم پیش یاونگی میرم، شما پیش کی میری؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من الان دو ساعته که وارد روز ششم انتقال شدم  و تا امروز همش منتظر لک لانه‌گزینی بودم. چرا برا ...

ملیکا جان من تو انتقال قبلی ام که مثبت شدم هییییییچ لکه بینی نداشتم اصصصصصلا تا نزدیک هفته ی نهم...