2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی ۴ تا استرادیول به فاصله هر شش ساعت . آ اس آ . پنتوکسی فیلین . د۳ . فولیک اسید  هر۱۲ ساعت ...

دکتر به من گفت هر شش ساعت یکی...

نمیدونم هر دوازده ساعت هم میشه یا نه...

ولی دوز دارو رو تغییر نده..

ایشالله موفق باشی و به زودی جواب بگیری🤲🌹🌹

همش میگه من حوصله دوا درمون ندارم😡

خودت نمیتونی بری اورولوژی براش دارو تقویتی بگیری؟

اره سخته درکت میکنم ..

ان شاء الله باهات راه بیاد و زودتر بچه دار بشی...

چندساله ازدواج کردی؟ مطمئنی همسرت مشکل داره؟

خودت نمیتونی بری اورولوژی براش دارو تقویتی بگیری؟ اره سخته درکت میکنم .. ان شاء الله باهات راه بیا ...

نزدیک ۴ ساله اقدامم. اره آزمایشش نرمال نیس 

خودم رفتم عکس  رنگی گرفتم لوله هام باز بود . سونو برا فولیکول دادم ی فولی ۲۸ میلی داشتم . دیگر نمیدونم منم مشکل دارم یا ن

@زینبی_بابا   عشقم سلام.خوبی.زینب جونم من رفتم اورولوژ کلینیک مام.اولین چیزی که دست گذاشت روش ...

بارانا جان این دوستمون هم مشکل مشابه(dfi) داشته وکلینیک مام هم میرن که با یسری داروها dfiرواز ۳۰به ۱۲ رسوندن ونتیجه دیدن

@khooobi   سلام عزیزم خوبی؟میشه به دوستمون کمک کنی ممنون

سلام گلم مگه قبل از پانکچر سونو نکرده بود بگه تقریبا چند تا داری که بهتره بری پانکچر یا نه؟

اره سونو کردم گف ۳الی ۴تا فولیکول خوب داری بقیش ریز هستن.بعد تصمیم گرف پانکچر بشم.۳تا کشید که دوتاش تخمک داشته.الانم زنگ زدم مرکز گفتن لقاح انجام شده دوباره فردا زنگ بزن که جنین تشکیل شده یا نه

ایشالله که هست. دو تا تخمک داری، چرا امید نباشه؟ انتظار همین تعدادو داشتی؟

اره دوتا.اخه قبلا بهتر جواب میداد بدنم به دارو.حالا اینسری با اینهمه امپول فقط دوتا گرفتن.بقیش فایده نداشته.

خیلی ترسیدم فقط هم شیاف استفاده میکنم آمپول ندارم میگم نکنه چیژی بشه....گریه ام گرفت😭😭

هیچی نیست اصلاااااا نترس....این چیزا طبیعیه...اصلاااا استرس نده به نی نیا....برای منم پیش اومده...تازه من امپولو جابه جا زدم تایمشو

بچه ها یه سوال کسی اینجا هست که هم خودش و هم همسرش بدون مشکل باشن اما چندین بار انتقال داده باشه و منفی بشه؟ و آیا کسی اینجا از رحم جایگزین استفاده کرده‌ نه؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین 🙏🏼