2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

سلام به خانومای منتظر من همیشه خواننده خاموش گروه بودم وازتجربه هاتون استفاده میکنم .لطفا سوالم روجواب بدین .من امروز۱۸انتقالم وجنین ۳روزه انتقال دادم دوروز پیش الهی شکراولین آزمایشم مثبت شدو۷۰۰بوددکترگفت دوروز دیگه تکرارکن حالا ازروز آزمایش درد سینه هام کم شدحالا نمیدونم درداش بخاطر داروهام بوده یابارداری بعددیروز شدید لگن درد ودرد دنبالچه وکمی زیر دل درد داشتم البته این زیر دل دردو بیشترمواقع دارم ازدیروز هم رنگ ترشحم یخورده زرد شده میخواستم بدونم مشکلی نیست؟کسایی که مثل من جوابشون مثبت شده این تجربیاتو داشتن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من از وقتی این آمپول سوپرفکت رو میزنم زیر دلم درد میکنه مثل پری میگیره ول میکنه طبیعیه؟؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوتاجنین ۳روزه انتقال دادم روزی ۶تااسترادیول میخورم دوتافرتیل و۱شیاف پروژسترون آسپیرین وهپارین هم وسطای سیکل بدلیل خونریزی بینی دکترقطعشون کرد..خانومای گل لطفا راهنماییم کنین که دردسینه هاتون کم وزیادمیشه یانه یااصلا دارین؟علائماتون چی بوده وچی هست یاالان زوده واسه علائم هنوز

@زینبی_بابا     عزیزم انوکسا رو باید با هواش تزریق کنیم درسته؟ یعنی کل هواش منظورمه.

اره من پرسیدم از دکترم گفتن نیاز به هواگیری نداره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای خوبم بالاخره گیرآوردم قرصdhea50 دونه ای10تومن. 😱😱یکماهه گرفتم30تایی.  گونال هم ف ...

سلام خوب خدا رو شکر عزیزم ، من بسته ۱۰۰ تایی گرفتم ۳۳۰ تومن ،البته مال من dhea ۲۵ هست ،نگران نباش انشالله گونال هم پیدا میکنی 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مامان ماهک ببخشید یه سوال دارم چون شماهم مثل من ابن سینا رفتین....وقتی مثبت شدین دوباره با دکترا ...

دکتر خودم قبل اینکار وقتی فهمیدم ابن سینا کار می کنه رفتم کارامو که انجام دادم و مثبت شدم دیگه نرفتم مرکز رفتم مطبش چون خودش ای وی اف کرده بود می دونست چیکار کنه 

دکترم ذنوبیه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خوب خدا رو شکر عزیزم ، من بسته ۱۰۰ تایی گرفتم ۳۳۰ تومن ،البته مال من dhea ۲۵ هست ،نگران نباش ان ...

خیلی گرونه که اینجوری اخه, خداخودش کمکمون کنه, ایشالله اره اونم پبداکنم استرسم کم میشه بخدا همش استرس دارم

عزیزم دی اف ای چیه؟ میشه توضیح بدی منم برم آزمایش همسرم ببینم 

علمیش رو خیلی نمیدونم اما میگن شکست اسپرم هست و ممکنه باعث سقط یا انجام نشدن لانه گذینی بشه.تو آزمایش با حروفDFIنشون داده میشه عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
@زینبی_بابا   عشقم سلام.خوبی.زینب جونم من رفتم اورولوژ کلینیک مام.اولین چیزی که دست گذاشت روش ...

سلام عزیزم‌.من صارم میرفتم دکترم رفت مام منم مام رفتم.منم انتقال ناموفق داشتم مشخص شدکه dfi30هست.آندروفرتی و موتیلیتی بووست وال کارنیتیتن واسیدفولیک۵ و امپول هاش ام جی دادن اکثرا  بعد۵۰روز میاد پایین واسه ما اومد پایین.دوستمم dfiشوهرش۴۳بود معلوم شد عفونت داخل بیضه داره وعاملش اینه انگار.ولی هردارویی میخوره عفونتش خوب نمیشه ولی اکثرا خوب میشه.امروز بادکترم حرف زدم گفت اونایی کهdfiبالا دارن حتما باید نمونه از بیضه گرفته شه.وگفت خیلی با این روش باردار شدن