2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
چرا آسپرین مصرف میکنی؟ 

مشکل انعقادی در بارداری قبلی و توقف رشد جنین و قلبشتو 10 هفته

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه عزیزم حال منو بد نمیکنه منم خارجیشو می خورم با دکترت تماس بگیر و سوال کن اما به هیچ وجه سر خور دا ...

ممنون گلم از جوابت... 💕

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم حال منو بد نمیکنه منم خارجیشو می خورم با دکترت تماس بگیر و سوال کن اما به هیچ وجه سر خور دا ...

شما هم هر۶ ساعت یکی استفاده میکنید یا هر ۱۲ ساعت دوتا باهم؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان من توی سیکل انتقال هستم روزی ۴ تا استرادیول دارم شب که میشه حالت تهوع شدیییددد همراه با ...

منم روزای قبل انتقالم که استرادیول مصرف میکردم سردرد شدید و حالت تهوع خیلی بدی داشتم هر چی دوز دارو بالاتر میرفت حال منم بدتر میشد تاروز انتقالم اینطوری بودم بعد خوب شدم این قرص تا ۲ هفته باعث میشه حالت بد بشه بعد عادت میکنی 

@زینبی_بابا   عشقم سلام.خوبی.زینب جونم من رفتم اورولوژ کلینیک مام.اولین چیزی که دست گذاشت روش دی اف ای 35 همسرم بود .ببین نمیدونم منو یادته یا نا 1بار انتقال ناموفق داشتم که از6تا تخمک فقط2تا جنین تشکیل شد که نگرفت.همسرم کوچیک بوده جراحی کرده بیضه داخل بوده در اورده.الان واریکوسل هم داره دکتر گفت جراحی واریکوسل بسته به اون جراحی کودکی کار عاقلانه ای نیست و ممکنه ضررش بیشتر از سودش باشه.آندروفرتی و ال کارنتین داد گفت همین تغییر سبک زندگی با این داروها شاید اوضاع رو بهتر کنه.و گفت ممکنه دوباره آی وی اف مثل قبل نیاز به تسه داشته باشه و بازهم ممکنه همون تعداد جنین تشکیل بشه.گفت2تا راه داریی تکرار آی وی ااف با همین شرایط و اسپرم اهدایی.نمیدونم چی کار باید کنم.من نهایت 1بار دیگه بتونم آی وی اف کنم با این هزینه ها و اگهدوباره 2تا جنین تشکیل بشه و نگیره گرفتن اهدایی هم یه راه سخته از نظر روانی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
منم روزای قبل انتقالم که استرادیول مصرف میکردم سردرد شدید و حالت تهوع خیلی بدی داشتم هر چی دوز دارو ...

امیدوارم منم بهتر شم ... شبها تا خود صبح تهوع شدید و تعریق زیاد دارم بحدی که نمیتونم بخوابم... الانم گرگرفتگی... 

ممنون گلم از جوابت 💕