2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
شما با روزی چهارتا استرادیول حالتون بد نمیشد؟؟ من تازه خارجیشو میخورم ولی تهوع و عرق سرد شدید دارم ط ...

نه عزیزم حال منو بد نمیکنه منم خارجیشو می خورم با دکترت تماس بگیر و سوال کن اما به هیچ وجه سر خور داروت را کم و زیاد نکن. انوکسا رو از روزی که پروژسترون زدم شروع کرد یعنی ۵ روز قبل از انتقال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاالان که ۶مین روز محسوب میشه هیچ حس. تازه ای ندارم 🙄

من امروز روز ۱۰ هستم فقط بعضی وقتا یکم درد پریودی دارم و دیگه هیچی.

از روز ۷ این دردا شروع شد.نمیدونم والا واقعا بدون علامت هم مگه میشه حامله بود

توکل به خدا

من میخوام بهش بگم استرادیولم کمتر کنه چه خبره چهارتا یعنی اینقدر تاثیر داره😳😳

عزیزم استرادیول برای ضخامت آندومتر و خیلی تاثیر داره بازم از دکتر سوال کن شاید برات کمتر کنه

سلام. به همگی. امیدوارم. همگی. به لطف خدا به آرزوها تون برسید ومثل من آنقدر. سرگرم بشید وقت نکنید. بیایید این. تاپیک.  دوقلو های من الان 36روزه. هستند

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
این دوتا رو امتحان نکردم اتفاقا تو خونه دارم یادم باشه فردا بخورم، ممنونم عزیزم❤

خواهش میکنم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دوستان من هجدهم انتقال داشتم، برای بار سوم. دو روز قبلش هم پی آر پی شدم.  سی های قبل دک ...

سلام عزیزم منم انتقال دارم دکتر گفت اسپرینتو قطع کن تا بعد از مثبت شدن شروع کنی ظاهرا جلوی لانه گزینی رو ممکنه بگیره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام.دوستان.من دیروز پانکچر شدم.فقط ۲تا تخمک.گفتن امروز زنگم میزنن که اگه جنین شده دوشنبه برم برا ان ...

سلام گلم مگه قبل از پانکچر سونو نکرده بود بگه تقریبا چند تا داری که بهتره بری پانکچر یا نه؟