2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045230 بازدید | 684439 پست
ستاره میدونستم دیروز انتقال داری، کلی یادت بودم،ریا نباشه برات یه تسبیح صلواتم فرستادم 😂 به طرف بگ ...

ممنون عزیزم لطف کردی⚘⚘😚😚

احتمالا باید اینو به کل خانواده ام بگم..

اونا هم هی گیر دادن کجایی و بیا اونجا ما میخواستیم بیاییم😁😁😁

تو رو خدا دعا کن این ۱۴ روز به خیر بگذره کلا شرایط استرس زای زندگی من زیاده متاسفانه😞😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جون شما هفته چند رفتی سونو قلب ؟؟

دقیقا ۷ هفته. البته به حساب خودم ۶ هفته و چهار روز. اما باتوجه به سونو دقیقا ۷ هفته. من بخاطر یه سری چیزا کلا میترسیدیم برم دکتر. همسرم هی امروز فردا میکرد. سونو واژینال هم کرد. شما رفتی یا باید بری تازه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم لطف کردی⚘⚘😚😚 احتمالا باید اینو به کل خانواده ام بگم.. اونا هم هی گیر دادن کجایی و بی ...

ذکر یونسبه بگو اروم میشی 

چندتام به نیت من بگو 😂

واقعا روزای پراسترسیه، ان شالله دست پر باشی

خواهش 
سلام . کیا امسال رفتن برا ای وی اف؟؟کدوم شهرین؟هزینه چقدر شد 

سلام اینجا اکثر آی وی اف کردن و یا در سیکل آی وی اف هستند و شهرها و مراکز درمانی متفاوت..

هزینه ها بستگی به مرکز درمانی و همچنین نوع مشکل شما و همسرتون هست و در هر فردی متغیره..

ولی ۱۲ تومان رو حتما درنظر داشته باشید.

و البته اکثرا تهران انجام دادند.

شما مشکل خاصی دارید؟ 

اصلا استزس نداشته باش بسپار به خدا که بهترینارو برات رقم میزنه. بعدم خیلی ها هفته ششم هفتم تازه میفه ...

لی لا جونم مرسی فدات بشم...الهی خدا خودتو نی نی رو همیشه شاد نگه داره...اینقدر ارامش میدی به همه...خداحفظت کنه🌸😍🌸😍

عزیزم منم شاغلم نمیدونم برای مراحل ivfچقدر ره مرخصی نیاز دارم میشه بگید تا قبل از انتقال چندبار ازم ...

عزیزم بستگی به این داره که هایپر بشی یا نه...ولی کلا سه چهار بار سونو میشی برای اندازه گیری پاسخ بدنت به داروها و این که فولیا چقدر شدن...مرخصی نمیخوای اصلا تا قبل پانکچر...مگر این که عکس رنگی بندازی که دو روز واسه اون بذار...

میفهمم چی میگی عزیزم، منم بعضی وقتا میزنه سرم میگم برم یه سونو بدم ببینم جوجم تو چه وضعیتیه ولی میتر ...

کلا کیفیت بارداریمون طوریه که گویی باید تا اخر استرس داشته باشیم...

خدا به خیر بگذرونه...

شادن جون کلا باید یادبگیریم بی خیال باشیم.

امروز اقام هی میگفت اینطوری نشین پاتو اینطوری نکن بلند نشو دراز بکش و کلی از این امرونهی ها..بهش گفتم ببین الان اون خانمهایی که طبیعی باردارمیشن مگه میفهمند کی لانه گزینیه و ..

اونا بی خیال طی میکنند روزها رو و بلاخره هم میفهمند که باردارند حالا ما چون انتقال انجام دادیم هی زوم میکنیم رو رفتارها و کارهامون و این خودش استرس رو زیاد میکنه...

توکل کن به خدا و بسپرش به خداوند کوچولوت رو و برای من هم دعا کن🙏🏻🙏🏻⚘⚘

عزیزم دکتر خیلی ادم خوبی ان ان شالله شما با اولین انتقال نتیجه بگیرین تقریبا ۱۵ تومن درنظر بگیر

من همدانم فعلا ای یو ای رو شروع کردم دعا کن برام

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
لی لا جونم مرسی فدات بشم...الهی خدا خودتو نی نی رو همیشه شاد نگه داره...اینقدر ارامش میدی به همه...خ ...

فدااات عزیز دلم. شاید فکر کنی دارم شعار میدم، اما خدا خودش شاهد و ناظر منه که شادیم وقتی تکمیله که همه دوستای عزیزم دامنشون سبز شده باشه و به آرزوشون که مادر شدنه رسیده باشن. یعنی وقتایی که میام سایت میبینم بعضی دوستامون انتقالشون منفی شده تا چندروز دپرسم و حتی نمیتونم یه دلداری بدم

اما وقتی مثبت ها رو میبینم تا چند روز فرش و سرحالم. همسرم قشنگ میفهمه. میگه کدوم یکی از بچه ها مثبت شده تو انقد شادی 😊😊

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

چقدر استرس گرفتم اصلا میخوام گریه کنم اولین بارمه دارم پانکچر میشم از اون ور میترسم نصر نباشه من دارو استفاده کنم من و پیش کسی دیگه بفرستن که خوب نباشه 😖😖از فردا باید امپولارو بزنم دیگه روز اول فرداست ؟؟؟ الان لک بینیه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺