2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه واقعا مرسی عزیزم ...باشه فعلا که تازه ۶هفتم کلی مونده تا برم ان تی ...

انشالله که حتما ماماني هر جنسيتي ک خودت دوس داري

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
انشالله که حتما ماماني هر جنسيتي ک خودت دوس داري

مرسی عزیزدلم 😍😍😍اون بیبی چک مال یه روز بعد موعدم بود ....بعضی دوستان ازرو سونوی قلب هم جنسیتو تشخیص میدن ثمین جون هم تشخیصش ۹۹درصد درسته ایشالا سونو قلب برم میارم ثمین بگه بهم 

مرسی عزیزدلم 😍😍😍اون بیبی چک مال یه روز بعد موعدم بود ....بعضی دوستان ازرو سونوی قلب هم جنسیتو تشخ ...

ولي من براهر کس تا ب الان اينجوري تشخيص دادم ردخور نداشته همون جنسيت شدع😁خاهر خودم سه روز قبل موعد بي بي مثبت شد دختر بود زنداداشم ده روز بعد پسر بود 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
مرسی عزیزدلم 😍😍😍اون بیبی چک مال یه روز بعد موعدم بود ....بعضی دوستان ازرو سونوی قلب هم جنسیتو تشخ ...

کي ميري سنو قلب؟

ولي من براهر کس تا ب الان اينجوري تشخيص دادم ردخور نداشته همون جنسيت شدع😁خاهر خودم سه روز قبل موعد ...

عه پس شماهم حرفه ای تشخیص میدی 😎😎😎ایشالا هرجنسیتی که هست سالم باشه فقط برای من مهم نیس 

ایشالا اول مهر 

انشالله ثمين جون کي ميخاد انتقال بده؟ هنوز اقدامي نکرده برا رفتن ت سيکل من خبر بچه هارو ندارم خيلي وخته

انشالله ثمين جون کي ميخاد انتقال بده؟ هنوز اقدامي نکرده برا رفتن ت سيکل من خبر بچه هارو ندارم خيلي و ...

نه هنوز قصد انتقال نداره ...انگار میخواد یه دکتر دیگه بره وپانکچر کنه دوباره 

به پهلو باشه خوبه من عادت دارم بهش😁 دوستمون میگه بهتره به کمر، یک خانمه تو مرکزمون هم میگفت بهتره ...

نمیدونم والا من که به پهلو خوابیدم به کمر که همش بخوابیم خیلی سخته .من کلا تو اون مدت ۲ هفته پای گاز نرفتم .شماهم اگه امکانش هست عقب بنداز من بودم رد میکردم اخه فقط اشپزی نیس هی باید پاشیو بشینی خسته کنندس 

عه پس شماهم حرفه ای تشخیص میدی 😎😎😎ایشالا هرجنسیتی که هست سالم باشه فقط برای من مهم نیس 

🙏🙏انشالله

ممنونم من کلا عادت دارم به پهلو بخوابم و پاهم رو رو شکم جمع کنم چه قدر سخت😞

اره منم کلابه شکم میخوابم ازهمه بدتر توالت فرنگی بودخخخ زینب جون میدونه چه وضعی بودم ولی ادم مجبوری به شرایط عادت میکنه