2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
البته این نظر دکتر هم خیلی باعث هدر رفتن جنین میشه و اصلا کار قدیمی نیست طبق مقالات اخیر و خیلی از ج ...

سلام زینبی جان خوبید. من از صبح که بیدار شدم احساس میکنم زیر دلم گرفتس دلیلش چی میتونه باشه

ب سلامتی عزیزم ان شاالله که زودتر نتیجه بگیری و مامان شی . واقعا دستشون درد نکنه مامانم تزریقاتم یاد ...

اره واقعا من که دیگه خجالت میکشم از مامانم دوهفته فقط عین پروانه دورم میگرده هرسری اونم خودش پرستاری خونده بلده منم امپولام مامانم میزنه خخخ به کسی جز اون نمیدم ترسوام. 

برای سلامتی مامان وبابای گل یک حمدبخونیم. 🙏

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم شرایط اون دوستمون دقیقا چطوری بوده ،  شاید هم اسپرم وضعیتش مناسب نبوده و هم تخمک... ...

درسته پزشک های اینجا هم به همین کار معتقدند که با وجود بیوپسی dfi نقشی نداره عزیزم یه سوال شما با سیکل های بلندتون هم dhea خوردید ؟من رویان میرم ،پزشکاش گروهی کار میکنن دکتر خودم نبود ولی یکی دیگه گفت که تو پرونده ت مینویسم اینبار سیکل بلند داشته باشی،من حالا نمیدونم dheaرو از کی بخورم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکرپس پیدا کردین

اره پیداکردم ازتهران حالاماه بعدقرارباشه بدن میره بگیره شوهرم. خودشم تاییدهم میکنن گفت. خیلی استرس این امپول رو داشتم خداخیرت بده الهی به هرچی میخوای برسی اصلاتهران به ذهنم نمیومد

عزیزم اسم داروخانه نوین هست یا مرکز نوین داروخانه اش این آمپولو داره؟ اسم خود داروخانه چیه؟ منم دنبا ...

اسم داروخانه نوین ونک هستش عزیزم فقط گفت بایدعکس نسخه روبدین تایید کنیم وامپول روبیاریم بیایدببرید. اینقدر خوشحال شدم پیداکردم چون من که ازسینال هیچ خیری ندیدم. 

اینم شماره داروخانه:

021-88677403

به نصف پرسنل اونجا پیام دادم پرسیدم حالا جواب بدن  دکتر اگه جایی نره باید اعلام کنه کلی مریض د ...

استرس نگیر عزیزم ،شاید دیگه مام ویزیت نمیکنه و فقط مطب شخصی هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
درسته پزشک های اینجا هم به همین کار معتقدند که با وجود بیوپسی dfi نقشی نداره عزیزم یه سوال شما با سی ...

سلام عزیزم ببخشید برای سیکل لانگ dhea روبرای وی میدن؟؟ منوچراندادن؟ خودم بگیرم بخورم اگه خوبه. فقط اوابوست وفرتیل ایددادن واسم

استرس نگیر عزیزم ،شاید دیگه مام ویزیت نمیکنه و فقط مطب شخصی هست

مطبش رو برده بود اونجا فقط اون جا ویزیت میکرد من الان استرس گرفتم اگه اون جا نیست کجاست 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزم ببخشید برای سیکل لانگ dhea روبرای وی میدن؟؟ منوچراندادن؟ خودم بگیرم بخورم اگه خوبه. فقط ا ...

سلام گلم dhea برای ذخیره کم هست،ربطی هم به بلندی یا کوتاهی سیکل نداره ،من ذخیره م ۱/۷ بود یک سال پیش که خودم شک دارم این باشه فکر میکنم کمتر باشه ،به همین دلیل گرفتم ،البته دکتر من گفت اووابوست بخور به جای dhea گفت اون برای ذخایر خیلی پایین هست مثل دو دهم ،شما همون قرص هایی که میخوری خیلی خوبن ،اووابوست برای کیفیت خیلی خوبه ،فرتیل اید علاوه بر این هورمون ها رو هم تنظیم میکنه

سلام گلم dhea برای ذخیره کم هست،ربطی هم به بلندی یا کوتاهی سیکل نداره ،من ذخیره م ۱/۷ بود یک سال پیش ...

وایییییی یعنی این قرصه اینقدر خوبه؟ الان یادم اومد دکتره میخواست اینوبنویسه بعدگفت نمیاد ننوشت. 

وای این خیلی عالیه کاش گیربیارم. منم ذخیرم1/5هست سری قبل یه جنین داشتم. چه خوب شددیدم هااین پیامو. این یک ماهه بخورم خوبه؟