2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
داخل ایران هم فکر کنم فقط رویان جنین ۳ رو فریز کنه و حتی ۲ روزه ،عزیزم پس چرا جنین شناس به اون دوستم ...

نمی دونم شرایط اون دوستمون دقیقا چطوری بوده ، 

شاید هم اسپرم وضعیتش مناسب نبوده و هم تخمک...

راستی اینم بگم قراره دفعه دیگه تسه کنه شوهرم

دکتر میگفت وقتی از بی ضه اسپرم میگیرند dfi معنی نداره و کیفیتشون خیلی بهتره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم شما میدونی چرا  با اینکه من دو سری جنین بلاست داشتم(یدونه هم نه!دو و سه تا!) دفعه دوم ل ...

عزیزم من از دکترم بارها شنیدم که خیلی وقتها جنینها مشکل کروموزومی دارن و این مشکل ربطی به بلاست شدن یا نشدنشون نداره، بخاطر مشکل کروموزومی لانه گزینی نمیکنند یا هفته های ۶-۷ سقط میشن، برای همین اینجا برای همه pgd میکنند که بررسی ژنتیکی بشن جنینها. بعد فقط جنینهای سالم رو انتقال میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حس ششمت قویه 🤔به منم بگو نینیم چیه جنسیتش 😍

سلام نازنين جان شما قبل از موعدتون بي بي چک گذاشتيد مثبت شد يا بعد موعد؟بي بي چکتون حاله انداخت يا پررنگ اينجوري من ميگم بهت ني ني جنسيتش چيه

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
عزیزم من از دکترم بارها شنیدم که خیلی وقتها جنینها مشکل کروموزومی دارن و این مشکل ربطی به بلاست شدن ...

مرسی عزیزم

با آزمایشم میشه این مشکل رو‌متوجه شده مثلا آزمایش ژنتیکی،درسته؟

سلااام عزیزممم خیلی خوشحال شدم دیدم تیکر بارداری زدی  گل پسری تو راهه😍😍😍 فدات اره الحمدالل ...

مرسی عزیزممم خداروشکررر سخت بوده ولی الان دیگه لذتشووو ببر 😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما میدونی چرا  با اینکه من دو سری جنین بلاست داشتم(یدونه هم نه!دو و سه تا!) دفعه دوم ل ...

عزیزم من شخصا اعتقاد دارم جنین سالم باشه و محیط و بستر رحم اوکی باشه و از نظر ایمنی و انعقادی اوکی باشی سن جنین خیلی ملاک نیست.... 

من خودمم سری اول جنینام سه روزه بودن سری دوم بلاست و هر دو منفی شدن اما خوب قبل سومی چون مشکلات ایمنی و انعقادی و آندومتریوزم حل یا کنترل شده بودن با جنین ۴ روزه جواب گرفتم یعنی به نظرم ملاک حل بقیه موانع و ایجاد یه بستر سالم برای رشد جنین بود که نتیجه + رو در پی داشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من از دکترم بارها شنیدم که خیلی وقتها جنینها مشکل کروموزومی دارن و این مشکل ربطی به بلاست شدن ...

دقیقا همینه بلاست بودن ملاک سالم بودن نیست.... 

برا همین من تاکید دارم سالم بودن جنین ملاکه نه سن جنین....

سن وقتی ملاکه که دو تا جنین از هر نظر سالم باشن و بستر رشد جنینم از هر نظر اوکی باشه و مشابه بعد میشه گفت جنین سنش شاید بخواد ملاک باشه.... 

هر چند بازم به نظرم بستر رحم و بدن مادر اوکی باشه هر چه جنین زودتر وارد محیط رحم باشه بهتر از رشدش تو انکوباتره.... 

ببینین به نظرم اگه دو تا جنین سالم باشن و تو انکوباتر رشد کرده باشن جنینی که سنش بیشتره تنها چیزی که میتونه بگه اینه که من بیشتر رشد کردم اما خوب دلیل نمیشه بگیم اونی که کمتر رشد کرده قرار نیست به سن جنین بزرگتر برسه..... 

به عنوان مثال فکر کنین یکی کلاس اوله یکی کلاس سوم یعنی دو سال با هم اختلاف دارن. سن این دو تا نشون نمیده کدوم میتونه شاگرد اول باشه یا کدومشون سالمه و هیچ مشکل جسمی نداره و قراره 120 سال عمر کنه! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم با آزمایشم میشه این مشکل رو‌متوجه شده مثلا آزمایش ژنتیکی،درسته؟

عزیزم با تست کاریوتایپ تا یه لول میشه بررسی کرد.... 

اما بودن دوستانی کا کاریوتایپشون مشکل نداشته اما بعدا تو تستهای تخصصی تر بررسی سلامت جنین مشخص شدا جنین مشکل داشته..... 

یعنی گام اول آز کاریوتایپه! 

عزیزم با تست کاریوتایپ تا یه لول میشه بررسی کرد....  اما بودن دوستانی کا کاریوتایپشون مشکل ندا ...

سلام تورک‌اناعزیزببخشیدعکس رنگی گرفتم گفت چسپندگی‌ داری خودتو‌تکون نده که باز بشه‌ عکس رنگی چسپندگی‌ رو‌‌برمیدارند.؟ ۴۰روزه دیگه سیکلم‌ شروع میشه از الان اوابوست بخورم خوبه‌ پلی‌‌ کیستیکم دارم وزن کم کم میکنم‌ روکیفیت تخمک‌ این رژیم تاثیر نمیزاره

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی عزیزم با آزمایشم میشه این مشکل رو‌متوجه شده مثلا آزمایش ژنتیکی،درسته؟

نه متاسفانه مشکل کروموزومی با آزمایش خون مشخص نمیشه

من و همسرم همه آزمایشهای ژنتیک رو انجام دادیم و مشکلی نداریم اما جنینمون مشکل کروموزومی داشت 🙁

خدایا شکرت 🙏🏻❤️