2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
اخههه مبارکه بسلامتی الان خودت و نی نی هات خوبن؟

سلااام عزیزممم خیلی خوشحال شدم دیدم تیکر بارداری زدی 

گل پسری تو راهه😍😍😍

فدات اره الحمدالله خوبیم با وجود همه سختی ها بازم الهی شکرررر 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مبارکه عزیزم انشالله همیشه سالم باشن  چند هفته به دنیا اومدن؟؟

فدات عزیزدلممممم 

۳۱ هفته 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم خداروشکر  انشاالله دختر و پسرت همیشه سلامت باشن 😍😍😍😍😍😍 روزای سختت گذشت&n ...

فدااات مهربونممم😘😘😘😘😘

.از خدا میخوام همه خانوم این روزهای لذت بخش مادری رو تجربه کنن ♥️😍😍😍😍

عزیزم، خدا برات حفظشون کنه😍😍😍

ممنونمم گلممم 

خدا فسقل تو هم حفظ کنه😍😍

خداروشکر عزیزم قدمشون.مبارک😍 الان چطورن؟

مرررسی فداتت♥️♥️

الحمدالله همون دردسرها و سختی های بچه داری 

رفلاکس و کولیک و استفراغ و ...داریم باهاشون😁

تبریک میگم خانومی،همیشه از این. خبرای خوب ان شاالله، الان دوتاشون خوبن؟ با چه وزنی به دنیا اومدن؟دست ...

عزیزدلمممم ممنونم 

الحمدالله الان بهترن 

پسرم حدود ۱ ماهه 

دخترم ۱ ماه و نیم دستکاه بود 

با وزن ۱۵۰۰ و ۱۶۰۰ دنیا اومدن😍

سلام عزیزم خوبی؟رفتم صب انجام دادم بخدا اصلا اونی نیود ک بقیه میگفتن نمیدونی چقد حرفات بهم انگیزه دا ...

سلام عزیزم

خداروشکر .واقعا هم کاره سختی نیست اونم برای ما که در آرزوی بچه هستیم از این سخت تراش رو هم انجام میدیم.

ایشالله نی نی تو همون خراش جا خوش می کنی واسه ۹ ماه به امید خدا🥰🥰

البته دکتر من شدیدا اعتقاد داره سه روزه فریز کردن جنینها کار قدیمی هست و ده سال پیش تو امریکا این کا ...

عزیزم شما میدونی چرا 

با اینکه من دو سری جنین بلاست داشتم(یدونه هم نه!دو و سه تا!)

دفعه دوم لاپارا و هیسترو شدم و کلی تقویتی و ...اما بازم منفی شده؟!

ایراد کار کجاست؟

دکترهای اونجا توی این مواقع چی میگن؟

ممنون که توضیح دادی عزیزم ،نمیدونم واقعا ،اینقدر هممون خسته شدیم تو این راه که همش دنبال یه روزنه ام ...

عزیزم من از ۳۶ سالگی شروع کردم ، الان ۳۸ سالمه 

ذخیره تخمدانم ۱/۲ هست تعداد تخمکهام خوبه، جنین هم تشکیل میشه ولی بلاست نمیشه

من ۳ بار پانکچر کردم هم سیکل لانگ داشتم هم کوتاه، فرقی نداشت با اسپرم خودمون که dfi بالاست دوبار پانکچر کردیم و فقط یکبار یک جنین بلاست شد که pgd pgs کردیم و سالم نبود انتقال ندادیم...

بعد اهدایی گرفتیم که واقعا ببینیم مشکل کجاست و باز هم فقط ۲ تا بلاست شد که دکتر گفت مشکل از کیفیت تخمک هست

حالا فکر کن ما اگر امتحان نمیکردیم اصلا نمیفهمیدیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الان میخوای چکار کنی عزیزم ؟جنین هات رو انتقال دادی ؟

جنینها رو فریز کردیم فعلا، انشالله با اسپرم خودمون نتیجه بگیریم اگر نه اونها رو انتقال میدیم

اما اول مهر دوباره پانکچر میشم برای بار چهارم، با اسپرم خودمون و دکتر رو راضی کردم ۳ روزه فرش انتقال بده

انشالله که بگیره... ۲-۳ تا رو انتقال میده، بقیه رو میذارن بلاست بشن انشالله

۳ روزه فریز نمیکنند.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️