2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
اگه خود مشهد زندگی میکنید چرا نمیرید نوین یا ارمغان این امپولی هم گفتین ممکنه داروخانه کنار مرکز نوی ...

اره نوین هم شنیدم اره خودمشهدم سری قبل واقعیت بخاطر هزینه هاش رفتم اونجا الان یامیرم نوین یاهمون یزد. 

نه زنگ زدم پرسیدم نداشتن گفتن بخاطر تحریما نمیادش راست دروغ نمیدونم. پیورگان چیه? شما میدونی؟ اگه ازسینال بهتره اونوبگم بدن برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر همایون عباسی من انشالله این ماه قراره برم پانکچر. سرچ کن التیام دکتر همایون عباسی ساعت ۴تا۸شب ...

ممنون عزیزم،،،انشاالله به خوبی و سلامتی نی نی دار میشی،ببخشیدشما شوهرتون مشکل مورفولوژی داره؟ دکتر عباسی خودش پانکچر میکنه؟

خدای مهربان،حواسش هست🤗
سلام عزیزم. آره 11 تا دارم هنوز

لیلا جون من از شهر خودمون پیدا کردم ممنون از جوابت ...میگم من سینال گرفتم از تهران الان از اینجا گونال ۷۵ پیدا کردم ....به نظرت برم بخرم گونال بزنم یا سینال؟؟؟

نه جای دیگه ازمایش نداده ...ولی میگن مراکز ناباروری دقیقن ...

اره اما ابن سینا بشدت سخت میگیرن

آخه کسایی بودن که مراکز ناباروری شهر خودشون آز دادن مورفو ۳۰بوده ومیکرو هم کردن بعد ابن سینا همه روزده صفر

مورفو همسر من شیراز ۴هست قرار بیام ابن سینا همش نگرانم بزنه صفر🤣

اره اما ابن سینا بشدت سخت میگیرن آخه کسایی بودن که مراکز ناباروری شهر خودشون آز دادن مورفو ۳۰بوده و ...

واقعا؟؟؟؟نمیدونستم ...

نگران نباش عزیزم ....نهایته مورفو صفر میکرو دیگه ....اگه اینطوری باشه من یه کم امیدوار شدم🤦‍♀️😂

لیلا جون من از شهر خودمون پیدا کردم ممنون از جوابت ...میگم من سینال گرفتم از تهران الان از اینجا گون ...

پناه جون دکترت چی داده بهت؟ خیلی ها با سینال هم جواب گرفتن. خوبه که گونال پیدا کردی اما حتما از جای معتبر بخر چون خیلی از این داروهای خارجی اگه با قاچاق اومده باشن، زنجیره سرما رعایت نشده و فاسد میشن داروها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا؟؟؟؟نمیدونستم ... نگران نباش عزیزم ....نهایته مورفو صفر میکرو دیگه ....اگه اینطوری باشه من یه ...

میکرو که الانشم قرار بر میکرو هست 

نگرانم بزنه صفر مطلق که میکرو هم نشه مثل کاربر عروس ۵که اینقدر ناامیدش کرردن

پناه جون دکترت چی داده بهت؟ خیلی ها با سینال هم جواب گرفتن. خوبه که گونال پیدا کردی اما حتما از جای ...

دکترم بهم سینال داده ازش پرسیدم گف گونال پیدا نمیکنی ....واقعیت تهران که بودم داروخانه ولنجک و ۲۲ بهمن و یه چند جا که از ۱۴۹۰ گرفته بودم زنگ زدم نداشتن ...اومدم شهر خودمون داروخانه معتبری هستش داره ...ولی من باید روزانه ۱۵۰ بزنم ایینجا ۷۵ داره ...حالا باید روزی دو تا ۷۵ استفاده کنم ...دیگه نمیدونم همین سینال بزنم یا نه....سینال جواب داده رو بچه ها؟

میکرو که الانشم قرار بر میکرو هست  نگرانم بزنه صفر مطلق که میکرو هم نشه مثل کاربر عروس ۵که این ...

نه نگران نباش عزیزم ...اگه تعداد بالا باشه ایشالا اسپرم مناسب پیدا میکنن ...تعدادش چندتاس؟

نه نگران نباش عزیزم ...اگه تعداد بالا باشه ایشالا اسپرم مناسب پیدا میکنن ...تعدادش چندتاس؟

۸۶میلبون...یعنی ربط به تعداد داره؟

شیراز تعداد ۸۶میلیون حرکت ۴۰مورفو ۴

اماایقدمیگن ابن سینا سخت گیرانه میسنجن فک میکنم همه رو بزنه صفر😁😁😁😁