2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
والا دکتر ایمونولوژی گفت این مشکل هیچ جوره مشخص نمیشه و پیش ۱۰ تا متخصص زنان دیگه ام میرفتی نمیفهمید ...

ببخشید اسم دکتر ایمونولوژیتون چیه؟

و چه آزمایشی گرفته که فهمیده التهاب دارید؟

میشه اسم و لیست آزمایشتون رو بذارید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، رنج نرمال ذخیره از یک تا ده هست؟ خانومایی ک قبلا اینجا گفتن بالاتر از ده، یعنی 12, 16 هستن یعن ...

عزیزم‌من تاحالا پانکچر نشدم 

انگار بالاتر از ۶ احتمال هایپر شدن زیاد میشه و pco محسوب میشن اگه اشتباه نکنم

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام بچه ها خوبید 

من بچه هام دنیا اومدن 

۱۹ برج ۴ 

ببخشید نتونستم بیام 

۷ ماهه دنیا اومدن و نارس 

شرایط خیلی بدی داشتن 

فقط خدا معجزه و کمک کرد 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
@زینبی_بابا     سلام زینب جون من شنبه پانکچر میشم و امروز ک سونو شدم حدود ۱۵ تا تخمک دا ...

عزیزم نگران سایز نباش

اون دو تا آمپول جدید یکیش برای جلوگیری از هایپری هست و واریوپپتیل هم برای جلوگیری از آزاد شدن ناگهانی و ناخواسته تخمک ها

زینبی جون شرمنده من اینقدر ازتون سوال میپرسم🤦‍♀️ فقط یه سوال دیگه اینکه این امپولا که دکتر به من د ...

والا اینو دیگه اطلاعی ندارم، به نظرم اصلا ضعیف و قوی معنی نداره اینجا، فقط بدن باید پاسخ خوب بده

هر سوالی داری بپرس 😍 😍 😍 

@زینبی_بابا     زینبی جان اینم نگاه میکنی چیه

عزیزم به نظرم بهتره متخصص ایمونولوژی ویزیت بشی، چون بحث ایمنی در بارداری خیلی پیچیده هست

من فقط میدونم اگر سه تا یا بیشتر از تومور مارکر ها مشکل داشته باشن، بعد از سه انتقال منفی، اون وقت بحث درمان‌های ایمونومدلاتور(تنظیم سیستم ایمنی) مطرح میشه

از ۳تیر تا حالا دوبار پریود شدم. الانم که منفی شده و‌دارو هام قطع شده حتما پریود میشم و میشه سومین ...

عزیزم میشه یه شرح کامل از مشکلتون بگی.؟ مثلا مشکل از شما لوده یا همسرتون؟ برای خودت رو که یادم هست چی کارها کردی، برای همسرتون هم میشه بگی؟؟

@زینبی_بابا   @مامان_ماهک10   @bikhial     سلام دوستای گلم ...من امروز ...

عزیزم یه کوچولو صبر کنی بقیه داروها، در روزهای آینده برات تجویز میشه مثل مثلا ستروتاید، اچ ام جی، اچ سی جی و...

نگران نباش گلی، خیلیا با همین سینال مامان شدن، و فقط بدنت باید جواب بده

سلام. امروز جواب آزمایش ام رو گرفتم بتام 929 بود. امروز 14 انتقال ام. ممکنه دوقلو باشه؟ 

سلام مبارکه عزیزم....علائمی هم داشتی؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان