2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
سوال منم همینه دور روز اول نشسته خوندم ولی امروز ایستاده راحت نیستم نشسته باشم انگار یه چی کمه تو نم ...

پس شما هم امروز روز سوم انتقالتون بود؟منم میخوام از فردا سر پا بخونم.هم راحت نیستم هم به دلم نمیشینه

خدایا شکرت  
میشه بپرسم هیچ علامت یا احساس خاصی دارین یا هنوز زوده.؟🙄من که عادیم هیچی به هیچی

منم هیچ علامتی ندارم.آخه فکر کنم خیلی زوده برا علامت.راستش من چندان منتظر علامت نیستم.فقط میخوام زودتر این روزا بگذره برم آزمایش بدم.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گابرگولینو فکر کنم برا جلوگیری از هایپری داده... 

سلام.انا جون خوبی بچه های گلت خوبن😍😍😍

چ خوشحال شدم.پیامتون.دیدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخی الکی این همه وقت و هزینه و مهمتر از همه سلامتیت رو خطر انداختی مگه با هیستروسونوگرافی یا هیسترو ...

والا دکتر ایمونولوژی گفت این مشکل هیچ جوره مشخص نمیشه و پیش ۱۰ تا متخصص زنان دیگه ام میرفتی نمیفهمید فقط من متوجه میشم کلی ازمایش گرفت و تشخیصش این بود ک بهم قرص پردنیزولون داد ۵ هفته خوردم قراره برم ای یو ای کنم کاش اندفعه جواب بده

عزیزم دکتر نگفت برا التهاب رحمت چکار باید بکنی منم همیشه رحمم التهاب داره

گفت باید قبل از هر اقدامی ۵ هفته قرص پردنیزولون بخوری قبل انتقال جنین یا ای یو ای یا حتی طبیعی ک منم ۵ هفته رو خوردم میخوام پری شدم برم ای یو ای، شما از کجا فهمیدی ک رحمت التهاب داره؟؟؟؟

بعد که اینا رو گفتن جنازه ما از اتاق دکتر بیرون اومد.یخ زده بودم راه میرفتم ولی حس نداشتم انگار همه ...

عزیزم شما کدوم مرکزی ؟ مرکز مشتاق اصفهان ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها کسی جواب من نداد  کسی تازه گی رویان پانکچر و انتقال داشته میشه هزینشو بگید؟؟

عزیزم هزینه انتقال رو نمیدونم ،من ماه پیش از مرکز پرسیدم ،گفتن پانکچر ۴ تومن و پانکچر با لیزر ۴۲۰۰ میشه ،ولی نمیدونم منظورش از لیزر چی بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دخترا  دکترم معرفی نامه داده واسه دکتر قلب که اون تایید کنه دکتر قلب مرکز نمیتونم برم چون راهم ...

یکی از مقدمات ورود به سیکل آی وی اف سلامت قلب هست که باید انجام بدید مهم نیست کجا برید ولی یک نامه از اون پزشک قلب بگیرید که نامبرده منعی برای انجام ای وی اف ندارد 

خانما داروهایی که برایه پانکچر و انتقال هست هزینش چقدره؟؟؟حدودا

بستگی به انتخاب مرکز و پزشکت داره و نوع مشکلتون و بیماریتون..

برای این دوره انتقالم نزدیک ۶۰۰ دارو شد با دفترچه بیمه، ۳۰۰ ویزیت و سونو،۸۲۰ ازمایشگاه و ۱۵۰۰ دکتر ، ۴۰۰ بیهوشی..نرخ مرکز ما اینطوره، پانکچر داروهاش خیلی گرونتره حدودا ۴۵۰۰ هزینه عمل، داروها هم بستگی به وضعیتتون که اصولا گرون هست..ولی چون دوسال پیش انجام دادم یادم نیست.