2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
دارچین جان دارو گرفتی از طرازی؟

نه عزیزم. الان وسط سیکلم بود. گفت پریود شدی با نتیجه آزمایشهات بیا ال دی بدم و یه مکمل دیگه.

گفت باید سیکل 45 روزه شروع کنیم برای انتقال. یعنی انتقالم میفته تو آبان

قبلش چه کارایی کردی داروی گیاهی خوردی رازیانه سیاه دانه توروخدا بگو چکار کردی؟

هیچ داروی گیاهی نخوردم ، فقط سعی کردم پیاده روی کنم البته تو خونه ، و اینکه آب زیاد بخورم دیگه واقعاً فقط داروهامو استفاده کردم و کار خاصی انجام ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ داروی گیاهی نخوردم ، فقط سعی کردم پیاده روی کنم البته تو خونه ، و اینکه آب زیاد بخورم دیگه واقعا ...

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
میدونم گلی درد داره واقعا هم اذیت کننده س ولی چون تو بارداری غلظت خون بالا میره، در درجه اول برای سل ...

ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت ، خدا خیرت بده ،،، التماس دعا دارم عزیزم ، دیگه الان تو مرحله ورم کردن و رفلاکس و بیخوابی و ... هستم ان شالله که همه دوستان بارداری خوبی رو تجربه کنن ،،، خدا شما و گل پسرتونم حفظ کنه که همیشه هممونو راهنمایی میکنید 

نه عزیزم. الان وسط سیکلم بود. گفت پریود شدی با نتیجه آزمایشهات بیا ال دی بدم و یه مکمل دیگه. گفت با ...

رو چه حسابی تایم سیکلو گفت متوجه شدی؟آزمایش چی داد؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
شما تعیین جنسیت کردین چندتا جنین تشکیل شد چندتا دختر و پسر؟مشکل دیگه ای نداشتین ؟

بار اول ۱۵ تا دختر یه پسر که نگرفت این بار ۳تادختر ۲ تا پسر دعا کن بگیره

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
رو چه حسابی تایم سیکلو گفت متوجه شدی؟آزمایش چی داد؟

نه نمیدونم. خودش گفت باید وارد سیکل 45 روزه بشیم. چندتا آزمایش ایمنی انعقادی نوشت (البته نمیدونم انعقادی هم داره یا نه، بلد نیستم). دوباره AMH، و اینکه من آنتی TPO م بالا بود دوباره اونو تکرار کرد چون مال دو سال پیش بود. کلا 6 تا لوله آزمایشگاهی خون گرفتن.

اول گفت نتیجه اش آماده شد بیا، بعد گفت نه همون با پریودت بیای کافیه سی چهل روز تایم داریم تا انتقال. که خوب نتیجه آزمایشم خودش 17 روز دیگه آماده میشه.

شما چیکار کردی؟ میخوای بری پیش نصر؟

من اول مهر برای بار چهارم پانکچر میشم... امیدوارم هممون بزودی نتیجه بگیریم 💕💕💕

انشالله عزیزم ،توکل به خدا 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام به روی ماه تک تک دوستای دلممممم

انشالله که کیفتون کوکه و دلتون پر از امید و بهترینا منتظر تک تکتونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بار اول ۱۵ تا دختر یه پسر که نگرفت این بار ۳تادختر ۲ تا پسر دعا کن بگیره

دومرتبه پانکچر کردی؟ خوب نمیشه یک کاری کنن فقط پسر تشکیل بدن وقتی واسه نازایی نیست چرا دختر تشکیل میدن جنین شناس که میتونه اسپرم دختر و پسر و تشخیص بده و جدا کنه اینهمه هزینه می کنین یکم بیشتر بگیرن جدا کنن

نه نمیدونم. خودش گفت باید وارد سیکل 45 روزه بشیم. چندتا آزمایش ایمنی انعقادی نوشت (البته نمیدونم انع ...

چه خوب.دلم برات روشنه خیلی .آره عزیزم هفته دیگه با نصر وقت دارم.دعا کن برام این بار جنین بیشتر داشته باشم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........