2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
منم انتقال اولم پاكروش بود اون ازمايشم دادم ٢٧ بود پروزسترونم كه اون وقت برا پروژسترون خوبا پردنيزول ...

چرا دوباره پیشش نرفتی؟ 

به شما گفت عددت خوبه؟ منظورتون آمپول پردنیزولون هستش؟

به من فقط قرص پردنیزولون داده و گفت پروژسترون خوبه و نیاز به دارویی نیست.

ولی همسرم گفت یه خانمی اومده بوده که پروژسترون پایین بوده آمپولش رو بیشتر کرده.

ساری کدوم مرکز رفتی مادر یا مریم؟ مرکز مادر خیلی خوبه و تعریف میکنند نسبت به مریم.. هزینه هاش چطور ...

من مریم رفتم البته بخاطر دکتر کریمی.کارش خوب بود.تمام داروهاش و روشهای درمانیش دکترهای خوب تهران هست.

نمیدونم چیکار کنم!

شما خودتون مازندران زندگی میکنید؟

اینجا درمان کردید؟

تهران جایی که شما میرید هزینه اش چقدره؟

سونو و ویزیت ۹۰

اما مطب ۱۱۰

ولی

پانکچر و هزینه فریز دفعه اول حدود ۵تومن

انتقال ۲۶۰۰

لاپارا و‌هیسترو و خراش۷ تومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب خوشبحالت برا ما بدون بیهوشیه😭😭😭

عزیزم من بدون بیهوشی تو‌مطب انجام دادم.اصلا اون چیزی که تصور می کنی یا شنیدی نیست.یک لحظه یه خراش میدن و تمام.درد زیادی نداره.من خیلی حساس و ترسو هستم جوری که عکس رنگی رو با بیهوشی گرفتم.از این کار هم می ترسیدم ولی کاره سبکی هست.

من خودم همیشه موقع معاینه و آمپول زدن و این کار که ازش می ترسیدم از روش نفس کشیدن استفاده می کنم.باید شروع کنی به نفس از بینی و با دهان بدی بیرون با این کار مغز تمرکزش رو از روی درد بر میداره.البته این کار کلا چند ثانیه هستش

دوستان من تیروییدم کم کاره عددش شده ۵ ... قرص لووتیروکسین میخورم ...دکترمم بجای اسید فولیک گفته یدوف ...

عزیزم دوز داروی تیروئیدت رو فقط و فقط با دکتر غدد تعیین کن. متخصص های زنان متاسفانه اصلا تو این زمینه خوب راهنمایی نمیکنن. من چند بار اعتماد کردم پشیمون شدم. تیروئید تو ماه های اول خیلی خیلی مهمه برای سلامت جنین. دکتر غدد من از پارسال تو دفترچه ام نوشت به محض اطلاع از بارداری باید آزمایش بدم.

مگه اونارابعد پریود نمیزنن؟ شما مشکلتون چیه که این‌مدلی دارو داده؟

بعد پریودی که باید گونال اف بزنم 

تنبلی تخمدان دارم همسرم تحرک ضعیفه 

مگه به شما چه دارویی دادن الان تو چه مرحله ای؟ 

بعد پریودی که باید گونال اف بزنم  تنبلی تخمدان دارم همسرم تحرک ضعیفه  مگه به شما چه دارو ...

من همسرم ازواسپرمه خودم سالمم دکتر گفته دوم پریود برم سونوکنه داروبده اکثرا اخه بعد دوم امپولاشون شروع میشه

یا رب العالمین
سلام خانمی به نظر من هم زمانو از دست ندین .شوهر منم بعد 5 سال درمان هیچ تغییر که نکرد تازه مورفو از ...

مرسی عزیزدلم.انشاالله،چشم. ازین میترسم که میکرو هم بگیر،نگیر داره.خدا خودش کمک کنه.🌹⁦🙏🏻⁩

خدای مهربان،حواسش هست🤗
من همسرم ازواسپرمه خودم سالمم دکتر گفته دوم پریود برم سونوکنه داروبده اکثرا اخه بعد دوم امپولاشون شر ...

خب منم دوم پری سونو شدم گفت از 5پری ال بخور 

برای من سیکل بلند مدت میکرو دکتر در نظر گرفته که میشه 45روزه