2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سه روز بعد انتقال حمام رفتم

قبلش چه کارایی کردی داروی گیاهی خوردی رازیانه سیاه دانه توروخدا بگو چکار کردی؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا بار اولم ابن سینا میرم قبلا جاهای دیگه بودم ولی میگم فقط اینبار دیگه حوصله پانکچر ودارو واین ...

کاملا درکت میکنم ،منم برای بار سوم میخوام پانکچر بشم ،همین الانش هم دیگه توان ادامه ندارم ،انشالله که به حق همین ماه عزیز ایندفعه هر دومون نتیجه میگیریم 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سوال سختی پرسیدی گلم، اصلا هیچ رقمه جوابی براش وجود نداره، والا صبوری میخواد و رفت و آمد زیاد من که ...

@زینبی_بابا      

سلام عزیزم من ۲۸ مرداد دو تا جنین ۵ روزه تازه انتقال دادم

۶ شهریور که روز نهم انتقال بود بی بی چکم مثبت شد همون شب با عوارض هایپر رفتم بیمارستان که ازم بتا هم گرفتن شد ۱۱۰

یازدهم شهریور بتا ۷۶۷ و سیزدهم شهریور بتا ۱۵۰۱ بود

شنبه پونزدهم رفتم سونو برای چک خارج از رحمی ، هرچی گشت گفت یک ساک میبینم که به زوووووور یک میل میشه فاقد کیسه زرد و پل جنینی سن بارداری رو زد ۴ هفته در حالی که اون روز من به حساب پریود ۵ هفته و ۳ روز بودم

پس فردای روز سونو به اندازه صبح همراه ادرار ازم خون دفع شد که با مرکز تماس گرفتم گفتن دوباره بتا بده 

هفدهم شهریور بتام ۳۳۸۰ بود که خوب بالا نرفته بود 

بهم گفتن آسپرین رو قطع کن روز دوتا پروژسترون عضلانی رو ادامه بده وشبا یک شیاف بذار الان دو روز خون ندیدم اما لک قهوه ای ادامه داره گفتن هفته بعد بیا سونو الانم استراحت مطلقم

به نظرت برای انتقال بعدی خودم اصرار کنم که چه آزمایشاتی برام بنویسه یا چه کاری بکنه آخه واقعا تعجب میکنم همه چی خوب بود یهو اینطوری شد....

راستی من تخمدان هام پر از فولیکول ها بالای ۲۰ تا ۲۵ هستش تکلیف اینا چی میشه

کاملا درکت میکنم ،منم برای بار سوم میخوام پانکچر بشم ،همین الانش هم دیگه توان ادامه ندارم ،انشالله ک ...

من اول مهر برای بار چهارم پانکچر میشم...

امیدوارم هممون بزودی نتیجه بگیریم 💕💕💕

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان من تیروییدم کم کاره عددش شده ۵ ... قرص لووتیروکسین میخورم ...دکترمم بجای اسید فولیک گفته یدوف ...

مرکز ما و دکترامون فقط اسید فولیک میدن..

یک جا هم خوندم میگفتند برای خانمهای بالای ۳۵ سال یدوفولیک تجویز نمیشه.

نمیدونم چقدر صحت داره.

ساری یه بسته دارم! ولی حتی اگر ساری هم بخوام ادامه بدم دوباره پانکچر میکنم چون میترسم نشه میخوام ...

ساری کدوم مرکز رفتی مادر یا مریم؟

مرکز مادر خیلی خوبه و تعریف میکنند نسبت به مریم..

هزینه هاش چطوره مرکز مریم؟ 

شمابنظرتون چه دکتری خوبه برای سن بالا

عزیزم من مرکز امید میرم خانم دکتر آقا حسینی، بیمارستان شریعتی هم هستند و کارشون هر دو جا به یک کیفیته..

افراد سن بالا زیاد میان و نتیجه هم میبینند.

دو تا از دوستام یکی ۴۱ سالگی و دیگری حدودا ۴۸ سالگی آی وی اف کردند و بچه هاشون به دنیا اومدند.

سلام به همه عزیزان. بچه‌ها من یه مسأله ای دارم هرکس تجربه داره لطفا راهنمایی کنید مرسی،،من ۵ ساله از ...

کار درستی میکنید و اصصلا زمان رو از دست ندید...

مورفو و تحرک اسپرم همسر من هم با هییچ دارویی تغییر نکرد حتی با جراحی..فقط کلی زمان از دست دادیم و هزینه..

حالا ان شاء الله تو جریان میکرو و داروهاش طبیعی باردار بشید😍

فقط دکتر اورولوژی خوبی برید.

کار درستی میکنید و اصصلا زمان رو از دست ندید... مورفو و تحرک اسپرم همسر من هم با هییچ دارویی تغییر ...

مرسی عزیزم،،آره دیروز آزمایش داد،،هیچ تغییر نزدیک ۲,۳ میلیون پارسال تا حالا دارو خورده،کلی اضافه وزن پیدا کرده،آخرم زده مورفولوژیش ۱.

خدای مهربان،حواسش هست🤗
مرسی عزیزم،،آره دیروز آزمایش داد،،هیچ تغییر نزدیک ۲,۳ میلیون پارسال تا حالا دارو خورده،کلی اضافه وزن ...

سلام خانمی به نظر من هم زمانو از دست ندین .شوهر منم بعد 5 سال درمان هیچ تغییر که نکرد تازه مورفو از 1 شد صفر.توکل به خدا کنید برید برا میکرو. قبلش هم با جنین شناس مرکزتون مشاوره کنید

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی