2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام عزیزم. ببین هر آزمایشی که داری خوب باید ببری، چه مطبش بخوای بری چه کلینیک. هر چی بیشتر بهتر ت ...

آره احتمالا هر وقت تصمیم بگیرم از اول شروع میکنم

یا کلا قیدش رو‌میزنم و‌هر وقت نیاز به بچه داستم عز پرورشگاه میارم!

هزینه ویزیت و سونو هاشون و پانکچر و‌ انتقال الان چنده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مسأله ای شده واقعا،،،چقدر بده،،من یک درصد هم فکر نمی‌کردم شوهرم اینطوری باشه.ورزشکار حرفه ایه. چن ...

هیچکی فکرشو نمیکرد   

به کیفیت اسپرم، تخمک، احتمال تشکیل جنین خوب، سالم بودن بدن شما (منظورم همه ارگان های مربوط به تولید مثله) و آخرشم شانس!

کلا میکرو شانس موفقیتش حدود 30-40 هست اینجور که جاهای مختلف خوندم.

سلام به همه عزیزان. بچه‌ها من یه مسأله ای دارم هرکس تجربه داره لطفا راهنمایی کنید مرسی،،من ۵ ساله از ...

بهترین کارو می کنید فقط دکتر خوب انتخاب کنید البته اول و آخر دست خداست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره احتمالا هر وقت تصمیم بگیرم از اول شروع میکنم یا کلا قیدش رو‌میزنم و‌هر وقت نیاز به بچه داستم عز ...

ابن سینا الان ویزیت 40

سونو 55

پانکچر + اولین انتقال (فکر کنم فقط فرش) 4800

انتقال بعدی اگه اشتباه نکنم 1100 (هنوز انجام ندادم مطمئن نیستم)

فریز اگه اشتباه نکنم برای 6 ماه 1200 (دقیق خاطرم نیست چون اون روز خودم درگیر بودم)

میدونم ویزیت و سونوی طرازی تو مطبش از دو برابر این ارقام بیشتره. انگار پارسال 90 ویزیت بوده، 120 سونو (تو تایپک های همین جا دیدم). امسال رو نمیدونم

عزیزم کدوم شهری گلم؟؟  ببین من جای شما بودم احتمالا تا یه مدت بی خیال درمان میشدم، احتمالا تاز ...

من ساری رفتم

سنم ۳۵ میشه امسال

چون هایپر میشم خیلی میترسم از دوباره پانکچر شدن!البته من سال ۹۶ پانکچر شدم

الان‌وضعیت رحمم رو‌نمیدوم اصلا!

بنظرتون اگر بعدش که آروم شدم و‌خواستم درمان کنم چیکار کنم بیام تهران؟

یا همینجا ادامه بدم؟

آخه شرایط من واقعا خوب بود

میگم شاید دکتر نصر،طرازی،یا دکترهای رویان بتونن عیب کار رو پیدا کنن!

واقعا دارم دیوانه میشم!

وقتی از خواب بیدارمیشم مثل یه فیلم همه چی از جلوی چشمم میگذره!

میخواستم استخاره کنم ببینم ادامه بدم درمان رو‌یا ندم!انقدر مستعصل هستم!

شما بهم بگو بعد آروم شدنم چیکار کنم؟

هیچکی فکرشو نمیکرد     به کیفیت اسپرم، تخمک، احتمال تشکیل جنین خوب، سالم بودن بدن شما (م ...

خدایا خودت کمکمون کن.ماها گناه داریم 😭😭😭😭😭 چرا برای یه مسأله خیلی معمولی، باید انقد فکرمون درگیر بشه،استرس بکشیم و هزینه کنیم. خداجون نگاه ویژت لطفاً

خدای مهربان،حواسش هست🤗
ابن سینا الان ویزیت 40 سونو 55 پانکچر + اولین انتقال (فکر کنم فقط فرش) 4800 انتقال بعدی اگه اشتبا ...

مرسی عزیزم

خودم داغونم

داغون!

از اینکه گرفتارهای اینجور دکترهای تجاری بیفتم بیزارم!

نمیدونم چیکار کنم!

میترسم تلاش نکنم

بعدها پشیمون بشم!

یا باز برم پانکچر و‌در نهایت بخاطر داروها کلی مریضی بگیرم دور از جون شما و تمام کسانی که حتی یه ذره داروی هورمونی میخورن

مرسی عزیزم خودم داغونم داغون! از اینکه گرفتارهای اینجور دکترهای تجاری بیفتم بیزارم! نمیدونم چیکا ...

عزیزم معلومه الان خسته ای. طبیعی هم هست. یکم به خودت استراحت بده.. دو سه روز برای خودت بذار که تا دلت میخواد برای این انتقال منفیت عزاداری کنی، بعدش اما تمومش کنی. اون موقع با ذهن باز تصمیم بگیر. من اون روز که فهمیدم دیگه قطعی منفیه، با خودم گفتم همین ماه بعد یه بسته فریزم رو انتقال میدم، گرفت گرفت، نگرفت هم نگرفت. ولش میکنم بره... چند روز که گذشت و حالم خوب شد، تازه فکر کردم به اینکه برای همین بسته باقیمونده هم تمام تلاشم رو بکنم. اگرم نشد بعدش میرم پیش یه دکتر دیگه. انرژیم کاملا برگشت. حالا تو هم از خودت انتظار نداشته باش با این حال روحی بد و اینهمه هورمون بالا پایین شده تصمیم درست بگیری. بذار به وقتش بهش فکر کن..