2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام خانمای عزیز...کسی میدونه بعد انتقال جنین کی میشه با ماشین برگشت خونه اخه من خوزستانم ده دوازده ...

به منم گفتن مشکلی نداره.دکتر یکی ازبچه ها گفته میتونی باماشبن خودتون بری فقط هر۴۰دقیقه وایسین راه برین

والا من بودم سر خود مصرف نمیکردم، داروهای ضد اضطراب حتما باید تحت نظر روانپزشک یا متخصص زنان استفاده ...

زینب جان دیگه نخوردم.من الان انتقال دادم.به نظرت لازم نیست پشت ماشین دراز بکشم تا خونه.والا اونجا هرکی یه چیزی میگفت.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لا جان تیکرت مبارک باشه عزیزدلم صدای قلب نی نی رو شنیدی؟

فدااات عزیزم. شما آزمایشت کی هست؟وای خدا جون دل این دوستمون رو چنان شاد کن، که صدای قهقهه خنده هاش تا ده تا خونه چپ و راست شنیده بشه. آمین نشنیدم فقط بهم نشون داد، گفت دو هفته دیگه برای چک مجدد ضربان بیا. دل تو دلم نیست راستش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب جان دیگه نخوردم.من الان انتقال دادم.به نظرت لازم نیست پشت ماشین دراز بکشم تا خونه.والا اونجا هر ...

مبارکه مامان ملیکا. امیدوارم به زودی زود، روز آزمایشت شادی بیاری تو تاپیک و کلمه مادر بیاد اول اسمت.

مرسی عزیزم  من رویان آزمایش دادم رنج باید کمتر از 35باشه برام من 11بود خداروشکر  راستی م ...

خب خدا رو شکر. پس جای نگرانی نیست. من داستانم مفصله عزیزم، انقد گفتم که از حوصله تاپیک خارجه دیگه     

تهرانم عزیز دلم. مطمئنم تو داروخانه ها گونال پیدا میکنی.    

الهی شکر نوشین جان بالا رفته جای نگرانی نیست عزیزدلم از اون شب خیلی تو فکرتم عزیزم ایشالله که خیره

قربونت برم خدارو که شکر

اما بتام از سیزدهم خوب رشد نکرده که هیچ امروزم که لکه بینی نیست دیگه پریوده با این حال داروهارو قطع نکردم

فدااات عزیزم. شما آزمایشت کی هست؟وای خدا جون دل این دوستمون رو چنان شاد کن، که صدای قهقهه خنده هاش ت ...

الهی شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم.مهم دیدن قلبه که دیدی خداروشکر ماشالله🥰🥰

قربونت عزیزم ممنون از دعای قشنگ .آزمایش من ۲۶ شهریور هستش عزیزم