2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
دندون پزشک منظورته؟ تو رفتی؟ من امروز وقت گرفت ولی بعد شوهرم منصرفم کرد. فقط کمپرس اب سرد چند ثانیه ...

اره دندونپزشک...من نرفتم..چون کاملا معلوم بود این درد و این خون غیرطبیعی از عوارض دارو هست...چون سابقه نداشتم...دندونم خوب شد سرم دو روز درد وحشتناک داشت طوری که از دردش اشک از چشمم بی اختیار میومد...وای خداکنه دوباره نیاد سراغم...الان یادش افتادم گریه ام گرفت به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو ماه پیش iui انجام دادم که منفی شد و دکتر گفت دوباره iui که من قبول نکردم گفتم میخوام میکرو کنم و ...

عزیزم منم کیست 4 سانتی آندومتریوما و آندومتریوز لگنی داشتم ولی چون تومور مارکر هام نرمال بودن، بدون جراحی وارد سیکل شدم و خدا رو شکر مشکلی نبود باردار شدم

شما هم اگر نرمال هستن تومور مارکر هات احتمالا مشکلی نداری برای بارداری

برای من این آزمایش رو برای آندومتریوز دکتر داده بود. رنج نرمال آزمایشگاه چند زده عزیزم؟ راستی گونال ...

لی لا جان تیکرت مبارک باشه عزیزدلم صدای قلب نی نی رو شنیدی؟

عزیزم منم کیست 4 سانتی آندومتریوما و آندومتریوز لگنی داشتم ولی چون تومور مارکر هام نرمال بودن، بدون ...

آره عزیزم بزار الان کل آزمایش تومور مارکر میزارم یه نگاه بنداز لطفا 

@زینبی_بابا     سلام به همه دوستان  عزیزم من دوازده مرداد با دکتر مشایخی تو رویان ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 

گلم داپلر برو و جواب رو خودشون اگر فردا روز کار مشایخی باشه میفرستن پیشش و شما هم سونو میشی، اگر نباشه یه روز دیگه هماهنگ میکنن

من تا اواخر بارداری پیشش بودم، و استرس نمی‌داد خداییش، داروی الکی و اضافی هم نمی‌داد، اتفاقا برای سرکلاژم به موقع اقدام کرد

فقط اون اواخر حتما تحت نظر یه دکتر بیرون از رویان باش چون اگر مثل من زایمانت اورژانسی بشه ایشون فقط بیمارستان رسالت و اقبال هستن که nicu مجهزی ندارن

من اون اواخر تحت نظر مریم اشرفی هم بودم، عاااااااااالی بود و همیشه دعاش میکنم 

دکتر گفت چکار کنی و چی بخوری چی نخوری؟

به من گفت استراحت کن نزدیکی نداشته باش و همین شیافو امپول پروژسترون رو ادامه بدم .من تا حالا لکه بینی نداشتم نمیدونم این چی بود یهو پیداش شد خدا کنه جذب بشه ۱۰ روز دیگه دوباره باید برم سونو 

سلام خانمای عزیز...کسی میدونه بعد انتقال جنین کی میشه با ماشین برگشت خونه اخه من خوزستانم ده دوازده ساعت تو راهم...؟بهم گفتن امروز استراحت مطلق ولی روز بعدش مشکلی نداره...