2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
@زینبی_بابا     سلام به همه دوستان  عزیزم من دوازده مرداد با دکتر مشایخی تو رویان ...

عزیزم میشه بگی اندازه هماتوم چقد بود .منم رفتم سونو گفت ی خونریزی خفیف کنار ساک دارم اندازش میلیمتری بود یادم نیس دقیق چقد بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و امروز جواب آزمایش cA125 اومد که 11بود کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه و الان دنبال امپول گونال هستم ...

عزیزم من گونال رو یه بار ازرویان گرفتم یه بارهم رفتم ازداروخونه ۲۲بهمن گرفتم.رویان بری نداشته باشن هم راهنمایی میکنن.بچه ها هم میگن داروخونه ولنجک داره

ممکنه با توجه ب جواب آزمایشاتی ک داشتی برات سونو نوشته آزمایشات مشکل خاصی نداشت البته خیلی سردرنمی ...

ن آزمایشات هیچ مشکلی نداشتن ،شاید برای تکمیل پرونده میخوان 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مطمئنی؟؟؟ من یه لحظه فکر کردم بارداری داپلر واژینال ننوشته احیانا؟؟ چون اون دقیق ترین هست شا ...

گلم فکر کنم اشتباه کردم ،الان دیدم نوشته سونوگرافی شکم و لگن ،شما میدونی برای چیه ؟چه روزی باید انجام بشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ن آزمایشات هیچ مشکلی نداشتن ،شاید برای تکمیل پرونده میخوان 

خداروشکر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من هنوز تو خوشحالی بودم که قلبش تشکیل شده میخواستم بگم صداشو هم برام بزاره که یهو گفت ی خونریزی خفیف ...

عزیزم خیلیا هماتوم وخونریزی داشتن ونینیشون سالم مونده نگران نباش هیچ اتفاقی نمیوفته ...میفهممت ادم از استرس دست وپاشو گم‌میکنه 

تی تی دارم از درد میمیرم. فقط میخوام جیغ بکشم. تو هم همینجوری بودی؟ واقعا یه روزی این درد تموم میشه؟

اره به خدا فدات بشم...من از بس زیاد بود زده به سرم...اسنامینوفن ساده بخور...ولی یه دکترم برو

دکتر گفت از سیزده شهریور که بتات ۱۵۰۱ بوده تا امروز خوب نیومده بالا گفت الان باید حدود ۶۰۰۰ باشه گف ...

معلومه که هست...خیلی هم بتات خوبه...نوشین جان لک و خونریزی طبیعیه نگران نباش...با شیاف حل میشه

ششم شهریور بتام ۱۱۰ بود یازدهم ۷۶۷ بود سیزدهم ۱۵۰۱ امروز ۳۳۸۰

الهی شکر نوشین جان بالا رفته جای نگرانی نیست عزیزدلم

از اون شب خیلی تو فکرتم عزیزم ایشالله که خیره

لکت به خاطر دستکاری واژن هست اون دستگاه هایی که تو میکنن اونا زخم مانند کردن ولک دیدی نگران نباش عزب ...

ممنونم عزیزم که پاسخ دادید 😘😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم