2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
سلام خانومایی که تخمکای زیادی داشتین و هایپر شدین بگین چیکار کردین چی خوردین ؟ تو رو خدا بگید ممنونم ...

دوغ شور 

سفیده تخم مرغ اب پز  روزی چندتا

قارچ کبابی شور 

مرغ گوشت کبابی شور 

مایعات زیاد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان روز انتقال بعدداز اومدن به منزل چقد تحرک داشتین؟ 

میدونم سوالم خیلی تکراریه و خسته کننده ولی واقعا در چه حد فعالیت کردین؟ مثلا یکی از بچه ها گفتن هر روز نماز شب میخونده؟ میخوام بدونم واقعا دقیقا از روز انتقال در حالت ایستاده نماز شب خوندن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خواهش 
دوستان روز انتقال بعدداز اومدن به منزل چقد تحرک داشتین؟  میدونم سوالم خیلی تکراریه و خسته کنند ...

عزیزم من فقط سه روز اول استراحت نسبی داشتم ، نمازمو از همون دو ساعت بعد انتقال ایستاده خوندم ، ولی سه روز اول بیشتر خوابیده بودم ،دیگه از روز سوم غیر از جاروبرقی کشیدن ، بقیه کارها رو انجام میدادم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
روده های من به رحم کاملا چسبیده بود وقتی رحم و آورد بالا کل روده هام زیرش بهش چسبیده بودن و جدا نمیش ...

سلام

ببخشید شما آندومتریوز داشتید؟

میشه بگید کجا برم برای تشخیص و یا درمان؟

منم آندومتریوز دارم و لاپارا کردم تیرماه

میخوام دوباره بررسی بشم و‌تحت نظر باشم

عزیزم من فقط سه روز اول استراحت نسبی داشتم ، نمازمو از همون دو ساعت بعد انتقال ایستاده خوندم ، ولی س ...

اگر ۳ روز اول بیشتر خوابیده بودین پس درواقع استراحت مطلق کردین.

خدایا شکرت  
خیلی زیاد .... من یکی که از اول این راه استرس و نگرانی .. وقتی رفتم اقدام کردم برام ازمایش ایدزو هپا ...

ای جانم الهی...چقدر مظلومی تو اخه ..الهی به حق حضرت عباس این نی نی صحیح و سالم میاد بغلت نی نی بعدی رو هم سریع بعدش باردار میشی طبیعی فقط به این روزا میخندی...الهی امین