2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست

@زینبی_بابا    

عزیزم شما میدونی که رویان چرا برای من سونو شکمی نوشت ،فکر کنم گفت روز دوم یا سوم انجام بده،سونو شکمی به اندازه واژینال دقیق هست ؟دوباری که رویان ویزیت شدم برام هیچ سونویی انجام ندادن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم اصلا سومی و نمیارمم ولشون کن بابا منم سر دخترم که بهشون گفتم نفهمیدم بعدا شنیدم چقدر ناراحت ...

من که بخوام حرفاشون رو بگم یه کتاب کمدی میشه هنوز علت کاراشون رو نمیفهمم اینا با جنسیت دختر مشکل ندارن کلا مشکل دارن میخوان فقط ازار بدن دل بشکونن مادر شوهر میگه ۷ تا پسر بیار یه دختر 😂من و چی دیده نمیدونم 😐انشالله به سلامتی بچت بیاد عزیزم ❤️❤️❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
وای منم اصلا سومی و نمیارمم ولشون کن بابا منم سر دخترم که بهشون گفتم نفهمیدم بعدا شنیدم چقدر ناراحت ...

می خوای دیگه چی کار خواهر.2تا گوگولی داری خدا حفظشون کنه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
زینب جون همین که فرستادم بحساب گزارش سونو هست گزارش دیگه ای نداره....که زده میوم ۲۹mm.FiGo4دیگه هیچ ...

عزیزم همون از دکتر بلید بپرسی، فقط کافیه بپرسی برای حاملگی مشکلی ممکنه ایجاد کنه یا نه؟ 

اگر گفت نه خیالت راحت، چون نه فقط من خیلیا دیگه داشتن و از نظر دکتر مشکلی نبوده، یادم میاد مشایخی برای یه بیمار دیگه هم داشت میگفت در این حد اصلا مانع حاملگی نمیشه، پس اگر دکترت اوکی داد دیگه جای هیچ نگرانی نیست 

دوستان آمپول سینال اف یکیش زرد رنگه یکیش آبی رنگ فرقی باهم دارن ؟  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

من مشکل خودمم که  خیلی پسر دوست دارم بیچاره شوهرم از دستم دیوونه شده  به زور فرستادم‌ آزمایش اسپرم ولی چه فایده من حامله بودم انقدر بهش گفتم مقصر دختر شدن بچه هام تویی که ترسیده خودش گفت سومی و برو آی وی اف  

چه کرمی؟ تو بارداری ضرر نداره؟

از دکترت بپرس من استفاده کردم فقط دردش رو ساکن میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برام سونو شکمی نوشتن که بیرون انجام بدم ،نمیدونم برا چی میخوان ؟

ممکنه با توجه ب جواب آزمایشاتی ک داشتی برات سونو نوشته

آزمایشات مشکل خاصی نداشت

البته خیلی سردرنمیارم بنظرم زینب جان میتونه نظر درست بده

تو نت خوندم

اعضایی نظیر طحال، لوزالمعده، غدد لنفاوی و فوق کلیوی، همچنین اعضای لگنی مانند مثانه، رحم، تخمدان و پروستات در این نوع سونوگرافی قابل بررسی است.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من انتقال دادم عزيزم ولي روز انتقال نگفتن چنده

به من قبل از انتقال گفتن چه جور قرص ها رو بخورم و خیلی هم تاکید کردن، ولی حالا که گذشته عزیزم دیگه دنبال چی بود و چی نبود تا روز آزمایش نگرد، بگو ان شاء الله همه چیز عالی داره پیش میره

دکتر شما رو نمیدونم کی هست ولی 

دکتر نصر با ضخامت 6.4 هم دو قلو موفق داشته، پس فقط توکل به خدا 

نمیدونم چرا هیچ حسی ندارم نوا انگار تو لحظه منجمد شدم 

خداروشکر بتاتم خوبه. اون سونو هم یا رود رفتی یا اشتباه شده. خانوم انرژی مثبت ما همه تلاشتو بکن بقیشو بسپر خدا. نگهدارش خداست 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار