2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045608 بازدید | 684476 پست
بچه ها شما خیلی زود برای سونو می‌رید. دکتر من میگه سی تا سی و پنج روز بعد از انتقال که تقریبا میشه ه ...

راستی عزیزم من ازمایشام همه چی خوب بود فقط دکتر گفت یه انگلی هست تاحالا وارد بدن من نشده اسمشو گفتا ولی یادم نموند گفت ازمدفوع گربه وارد بدن میشه  بهم گفت سوسیس وکالباس وگوشت نیم پزوکبابی نخورم گفت چون وارد بدن زن بارداربشه مستقیم روی جنین تاثیر میذاره ...عجیبه تاحالا نشنیده بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نزدیک 6سال که در انتظار فرزندم الان نزدیک یکسال که رویان میرم تو این یکسال همه آزمایش اونجا از اول دادم و عکس رنگی گرفتم که مشخص شد pco هستم همسرم کم تحرکی اسپرم داره من اضافه وزن داشتم که من فرستادن دکتر تغذیه و 12 کیلو کم کردم که دکتر غدد تایید داد که وارد سیکل بشم 

راستی عزیزم من ازمایشام همه چی خوب بود فقط دکتر گفت یه انگلی هست تاحالا وارد بدن من نشده اسمشو گفتا ...

خدا رو شکر که همه چی خوب بوده 

اصلا هم نگران نباش مطمئن باش انشالله قلبس هم تشکیل میشه و صد و بیست سال براش میزنه 😍

دو ماه پیش iui انجام دادم که منفی شد و دکتر گفت دوباره iui که من قبول نکردم گفتم میخوام میکرو کنم و دکتر قبول کرد سونو که کرد گفت مشکوک به اندومتریوز من فرستاد سونو داپلر. سونو داپلر که کردم گفت دو تا کیست کوچیک دو سانت مشکوک به اندومتریوز داری و برام آزمایش cA125 نوشت و قرص ال دی داد و گفت از روز 5پری بخور و امپول سینافکت داد که از 26باید بزنم 

و امروز جواب آزمایش cA125 اومد که 11بود کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه و الان دنبال امپول گونال هستم به دکتر گفتم زودتر برام بنویس که این یکماه که دارم ال دی میخورم شاید این امپول پیدا کنم 

سلام دوستان یه سوال داشتم 

من امروز ای یو ای کردم ساعت ۱۱ ولی ساعت ۳ یکم خون صورتی به صورت لک اومد ، این طبیعیه ؟ 

من قبلا انتقال جنین داشتم و هم ای یو ای که منفی بودن ، ولی تو هیچ کدوم اینجوری خون نیومد روز اول 

خیلی نگرانم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم به حساب سونو ۵هفته و۴روزم ساک ۸میلی بود ...خدا برات نگهش داره عزیزم ایشالا برای منم قلبش تشکیل ب ...

من هنوز تو خوشحالی بودم که قلبش تشکیل شده میخواستم بگم صداشو هم برام بزاره که یهو گفت ی خونریزی خفیف کنار ساک مبینم 😥رفتم دکتر بهش گفتم ای وی افی هستم میگه کی انتقال دادی میگم ۴مهر میگه عزیزم مهر که هنوز نیومده میگم ازبس فکرم درگیر این شده که حواسم نیس کلا میگه نگران نباش از این بزرگتراش بوده ک بچه سالم دنیا اومده اما خوب من براهمینم نگران شدم کاش نبود