2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
سلام عزیزم مگه غذا درست کردن و ظرف شستن بعد از انتقال ضرر داره ؟

نههههههههه گلی 🙈🙈🙈🙈 اصلا ایشون لک دیده

تو رو خدا کامل بخونید مکالمات رو دوستان گل

من از پارسال تا الان همهههههه جا گفتم بعد از انتقال اصلا استراحت لازم نیست و کاملا مثل قبل زندگی عادی داشته باشین فقط نزدیکی و بلند کردن جسم سنگین ممنوع😉😉😉😉

من مشکل خودمم که  خیلی پسر دوست دارم بیچاره شوهرم از دستم دیوونه شده  به زور فرستادم‌ آزما ...

منم عشق پسرم یه لباس پسرانه میبینم ذوق میکنم از الانم دو دست براش گرفتم میدونم یه روز میاد 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی میشه بگی بعد از انتقال استفاده از  ادویه جات مثل فلفل زردچوبه دارچین ادویه کاری ...

نه گلم ممنوع نیست در حد غذا، حتی زعفران و زرشک هم در حد غذا کاملا اوکی هست، خودم هم میخوردم 

بسلامتی عزیزم من هم دختر دومم باردارم من واسه ی این یکی هم رژیم و کیت و هر چی باشه رعایت کردم نشد &n ...

خوب شما تو ۳۷ سال طبیعی باردارشدین دیگه ۳۸ سالم انقدری فرق نداره ان شاالله همه به نتیجه برسیم 

از دکتر در مورد شیر دادن بچه نپرسیدین ؟شیر دادن مانع بارداری نمی شه؟

زینب جان به نظرت اگه قبل از رفتن ایندرال بخورم که آرامش داشته باشم تاثیر منفی نمیزاره؟

والا من بودم سر خود مصرف نمیکردم، داروهای ضد اضطراب حتما باید تحت نظر روانپزشک یا متخصص زنان استفاده بشه 

ممنونم عزیزم حتما رعایت میکنم از دیروز کلا تکون نخوردم فقط دستشویی رفتم امروز یکم راه میرم تو خونه خ ...

آره گلم در این حد مشکلی نیست، فقط خونه عمو تو کرونا 🤔🤔🤔🤔 تازه باردار هم هستی، اگر میتونی نرو گلم

شادن جان وقتی دل خودم روشنه خیلی کارام رو رواله اما وقتی دلم گواهی بد میده همون میشه که فکر میکنم

عزیزم، میفهمم چی میگی ولی به امید خدا که خوب پیش میره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم به نظرت  آی یو آی امتحان کنم نچرال تر هستش شاید بدم اون طوری قبول  کنه البته با ...

آره اتفاقا بد نیست خیلیا بودن با iui نتیجه گرفتن بعد از کلی میکرو، فقط به درصد ها فکر نکن 😉 😉 😉 😉 

راستی چرا از اول برای شما iui نکردن؟؟؟ 

تا حالا از لحاظ آندومتریوز بررسی شدی گلم؟ 

نگران نباش الان فصل آلرژیم هست مایعات بخور استراحت کن  

ممنونم، پناه بر خدا

دیشب با ماسک خوابیدم امروز بهترم خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم عشق پسرم یه لباس پسرانه میبینم ذوق میکنم از الانم دو دست براش گرفتم میدونم یه روز میاد 

منم لباس پسرونه یک عالمه واسه سیسمونی دخترم که هنوز نمیدونستم چیه  خریدم امیدم به دومی بود ان شاالله سومی 🙏🏻 

دوستانی که باردارین از ماه سوم دیگه شکماتون رو روغن بزنین تا خط نیوفته من روغن نارگیل و ارگان و روغن شتر مرغ با کرم ماستلا از ماه سوم زدم شکمم هیچ ترکی نخورد با این که ارثش رو داشتیم حتما بزنین 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺